Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

CadMouse Compact 3Dconnexion Zoom

CadMouse Compact 3Dconnexion

Artikelnummer: 3DX-700081

CadMouse Compact - Compacte ergonomische muis voor professionals


De 3Dconnexion CadMouse Compact is de ultieme bedrade muis die speciaal geschikt is voor ontwerp- en engineeringprofessionals die de voorkeur geven aan een compacte vormfactor vanwege hun handgrootte en griptype.

De CadMouse-familie wordt voortdurend verbeterd met op onderzoek gebaseerde ergonomische en technologische verfijningen. Met geavanceerde ergonomie voor een verbeterde ervaring, superieur comfort en stille werking, biedt de bedrade muis ook ideale gevoeligheid, reactiviteit en nauwkeurige controle die een naadloze CAD-ervaring garanderen.

Excl. BTW: € 89,00 Incl. BTW: € 107,69
Productbeschrijving

  Details

  CadMouse Compact - Compacte ergonomische muis voor professionals

  CadMouse Compact is de ultieme bedrade muis die speciaal geschikt is voor ontwerp- en engineeringprofessionals die de voorkeur geven aan een compacte vormfactor vanwege hun handgrootte en griptype. Met de toewijding van 3Dconnexion om een ​​comfortabele en gezonde bruikbaarheid te garanderen, geniet de muis van het allerbeste ergonomische ontwerp, een combinatie van strakke esthetiek, efficiëntie en stille werking. De lichtgewicht muis is ideaal voor mensen die vaak van omgeving wisselen en sneller en wendbaarder moeten kunnen bewegen. De compacte vormfactor is perfect voor meerdere gripmodi, met name de vingertopgripstijl. 3Dconnexion is een ontwerpuitdaging aangegaan door een speciale middelste muisknop te introduceren ondanks een compact formaat, expliciet gemaakt om de belasting van repetitieve klikken en bewegingen te minimaliseren, dankzij verminderde bedieningskracht. Met het verbeterde scrollwiel kan de muis automatisch het type applicatie detecteren dat in gebruik is en past hij zich slim aan door traag scrollen in of uit te schakelen.

  CadMouse Compact is gebouwd met resistente materialen en componenten voor een grotere duurzaamheid, en is ontworpen om meer dan 50 miljoen klikken op de hoofdknoppen te ondersteunen, waardoor een mechanische levensduur wordt gegarandeerd en soepele, ultraprecieze bewegingen worden behouden in vergelijking met een standaardmuis.

  Ontworpen met een reeks intelligente functies die adaptief scrollen en een meer verfijnde controle van bewegingen mogelijk maken, biedt de CadMouse-lijn vloeiende navigatie en gemakkelijke toegang tot applicaties, waardoor een naadloze ervaring met uitzonderlijke precisie wordt geboden..

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  Merk3D Connexion
CMS tab

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: