Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

CadMouse Pro 3Dconnexion

Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79
OF

Snel overzicht

CadMouse Pro – speciaal gebouwd voor professionals


CadMouse Pro is de veelgeprezen, speciaal gebouwde muis die speciaal geschikt is voor ontwerp- en engineeringprofessionals.


Met geavanceerde ergonomie en nauwkeurige kalibratie, biedt de full-size bedrade muis uitzonderlijk comfort en stille werking. De CadMouse-familie staat erom bekend de formule voor optimale prestaties en comfort te hebben ontwikkeld en wordt voortdurend verbeterd met op onderzoek gebaseerde ergonomische en technologische verfijningen, die een ideale gevoeligheid, reactiviteit en nauwkeurige controle bieden voor een verbeterde CAD-ervaring.

CadMouse Pro 3Dconnexion Zoom

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Productbeschrijving

  Details

  CadMouse Pro – speciaal gebouwd voor professionals

  CadMouse Pro is de door de industrie geprezen, speciaal gebouwde muis die speciaal geschikt is voor ontwerp- en engineeringprofessionals.

  Met de toewijding van 3Dconnexion om een ​​comfortabele en gezonde bruikbaarheid te garanderen, geniet de bedrade muis van volledige grootte van het allerbeste ergonomische ontwerp, een combinatie van gestroomlijnde esthetiek, efficiëntie en stille werking. CadMouse Pro is de voltooiing van een doorbraak in het ontwerp van knoppen voor ultieme precisie. Het ontwerp, bestaande uit verschillende, speciaal gevormde en gepositioneerde knoppen met een scharnierconstructie, verhoogt zowel de precisie als het reactievermogen van de klik, waardoor een meer gecontroleerde muisfeedback wordt geboden. Een speciale middelste knop is expliciet gemaakt om de belasting van herhaalde klikken en bewegingen te minimaliseren, dankzij de verminderde bedieningskracht.

  De verhoogde, bochtige vorm en de gebogen duimsteun zorgen voor een meer natuurlijke handplaatsing. Het vernieuwde scrollwiel stelt het in staat om automatisch het type toepassing dat wordt gebruikt te detecteren en past zich slim aan door traagheidsscrollen in of uit te schakelen.

  CadMouse Pro is gebouwd met resistente materialen en componenten voor grotere duurzaamheid en is ontworpen om meer dan 50 miljoen klikken op de hoofdknoppen te ondersteunen, waardoor mechanische levensduur wordt gegarandeerd en soepele, uiterst nauwkeurige bewegingen worden gehandhaafd in vergelijking met een standaardmuis.

  Ontwikkeld met een reeks intelligente functies die adaptief scrollen en een meer verfijnde controle van bewegingen mogelijk maken, biedt de CadMouse-lijn vloeiende navigatie en gemakkelijke toegang tot applicaties, waardoor een naadloze ervaring met grotere precisie wordt geboden.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  Merk3D Connexion
CMS tab