Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

SpaceMouse Wireless 2 Zoom

Spacemouse Draadloos 3Dconnexion

Artikelnummer: 3DX-700066

Met de draadloze 3D SpaceMouse beschikt u over meer creatieve vrijheid. U beschikt nu draadloos over superieure 3D-navigatiemogelijkheden op Laptop of PC.


- Grootte (L x B x H): 78 x 78 x 54mm
- Gewicht: 424g
- 2 jaar fabrieksgarantie


De SpaceMouse Wireless wordt geleverd met draagtas

€ 180,29

Excl. BTW: € 139,00 Incl. BTW: € 168,19

Productbeschrijving

  Details

  Superieure 3D-navigatie
  Hoe u ook werkt met 3D, een standaard muis en toetsenbord kunnen niet tippen aan de intuïtieve besturingsmogelijkheden van SpaceMouse Wireless. Met deze gestroomlijnde, compacte en gebruiksvriendelijke 3D-muis kunt u het model of de viewport draaien terwijl u items selecteert, maakt en bewerkt met de standaardmuis.

  Draadloze vrijheid
  Voor het eerst wordt de 6DoF-sensor (6-Degrees-of-Freedom) van 3Dconnexion gecombineerd met de draadloze technologie van 2,4 GHz van 3Dconnexion®. Zo beschikt u over de betrouwbaarheid van een bekabeld apparaat, maar dan zonder de kabels. Het aansluiten van de SpaceMouse Wireless is een fluitje van een cent. Als u de micro-ontvanger gewoon in uw pc of Mac plaatst en deze daar laat zitten, profiteert u van een realtime-verbinding met uw 3D-inhoud.

  Flexibel opladen
  U hoeft het nooit zonder SpaceMouse Wireless te doen, omdat de batterij bijzonder lang meegaat, namelijk wel tot een maand.1 Bovendien kunt u de batterij zowel met als zonder kabels gebruiken. Wanneer u toch stroom nodig hebt, kunt u de meegeleverde micro-USB-kabel gebruiken om tegelijkertijd de batterij op te laden en gegevens te verwerken. Sluit de kabel aan en u kunt doorgaan met uw werk.

  Stijlvol ontwerp
  Alles aan de SpaceMouse Wireless ademt aandacht voor details, van het kleine formaat en de behuizing van geborsteld staal tot en met de twee slim gepositioneerde knoppen.

  Gebruiksvriendelijk
  Met elke knop van de SpaceMouse Wireless opent u een eigen radiaal menu, zodat u met één klik op de muis toegang krijgt tot vier toepassingsopdrachten.

  1 De batterij gaat tot wel een maand mee als de muis 5 dagen per week en 8 uur per dag wordt gebruikt.

  Kenmerken en voordelen

  • Superieure 3D-navigation – Draai op een intuïtieve en nauwkeurige manier digitale modellen of viewports in een 3D-ruimte. Met 6DoF-sensortechnologie (Six-Degrees-of-Freedom) van 3Dconnexion®.
  • Draadloze vrijheid – De draadloze technologie van 2,4 GHz van 3Dconnexion zorgt voor een betrouwbare, realtime-verbinding met uw 3D-inhoud.
  • Flexibel opladen – Met de meegeleverde micro-USB-kabel kunt u tegelijkertijd de batterij opladen en gegevens verwerken. Sluit de kabel aan en u kunt doorgaan met uw werk.
  • Stijlvol ontwerp – Klein formaat, elegante behuizing van geborsteld staal, twee knoppen.
  • Gebruiksvriendelijk – Met elke knop van de SpaceMouse Wireless opent u een eigen radiaal menu zodat u met één klik op de muis toegang krijgt tot vier toepassingsopdrachten.

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpn40DV00443
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  Merk3D Connexion
CMS tab

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: