Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

3Dconnexion SpaceMouse Pro Zoom

SpaceMouse Pro 3Dconnexion

Artikelnummer: 40DV00442

TIJDELIJK EXTRA VOORDELIG! OP = OP


3D Connexion SpaceMouse PRO


De 3Dconnexion SpaceMouse Pro is de ultieme 3D muis voor CAD professionals en 3D ontwerpers. Deze 3D muis wordt gebruikt naast een normale muis waardoor u met twee handen tegelijk aan het ontwerpen bent. Met de 3D muis kunt u snel een intuïtief navigeren door uw 3D model: zoomen, draaien en pannen kan gelijktijdig met één knop waardoor u het model direct in de juiste positie draait om vervolgens met de ‘normale’ muis commando’s te kunnen geven in uw CAD interface. De 3Dconnexion SpaceMouse Pro heeft programmeerbare knoppen, waardoor u veel gebruikte commando’s (zoals Escape) direct kunt combineren met navigeren.


- 2 jaar fabrieksgarantie

Excl. BTW: € 279,00 Incl. BTW: € 337,59
Productbeschrijving

  Details

  De voordelen van een 3Dconnexion SpaceMouse Pro

  Een 3Dconnexion SpaceMouse Pro biedt extra voordeel bij het modelleren met 3D CAD software. De 3Dconnexion SpaceMouse Pro combineert efficiënte navigatie, geavanceerde ergonomie en intelligente knoppen voor een vloeiende en moeiteloze controle over uw 3D ontwerpen en CAD tekeningen. De 3Dconnexion SpaceMouse Pro stelt u in staat moeiteloos de pan-, zoom, en rotatie mogelijkheden gelijktijdig te gebruiken in uw 3D modellen, samenstellingen en scenes. Doordat beide handen gebruikt worden voor het werk geeft het verlichting in de armen en meer gebruiksgemak. Daarnaast neemt de productiviteit met hoge mate toe in vergelijking tot een traditionele muis.

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra info
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  Merk3D Connexion
CMS tab

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: