Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 180 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AEC collectie voor meerdere gebruikers (netwerk)

€ 5.584,15

Excl. BTW: € 4.515,00 Incl. BTW: € 5.463,15

Snel overzicht

Levertijd: 1-2 werkdagen


Vervanger Building Design Suites


De prijs van dit abonnement is alleen geldig voor nieuwe(*) abonnementen (*) Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.


De Autodesk branchecollecties (Industry Collecties) vervangen de Autodesk Design Suites. De collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw vervangt de Building Design Suites en de Infrastructure Design Suites. Dat betekent geen keuzestress meer tussen de Building Design Suite Standard, de Building Design Suite Premium, de Building Design Suite Ultimate, de Infrastructure Design Suite Standard, de Infrastructure Design Suite Premium of de Infrastructure Design Suite Ultimate!


De collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw staat voor meer waarde voor een aantrekkelijke prijs!


 

* Verplichte velden

€ 5.584,15

Excl. BTW: € 4.515,00 Incl. BTW: € 5.463,15

Autodesk Collectie voor Architectuur, Engineering & Bouw Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Autodesk Collectie voor Architectuur, Engineering & Bouw voor meerdere gebruikers (netwerk)

  Met een Autodesk abonnement voor meerdere gebruikers kunnen meerdere personen met de aec-collectie werken. Meerdere personen hebben de mogelijkheid om met de software te werken, alleen kunnen zij niet tegelijkertijd werken

  Deze licentie is ook geschikt indien er weinig tot geen verbinding geen verbinding met het internet gemaakt kan worden. De licentie wordt dan op het netwerk geïnstalleerd.

  BIM pakket voor de bouw en de civiele infrastuctuursector

  Een branchecollectie oftewel een industry collection biedt veel waarde voor een aantrekkelijke prijs. Als je gebruik wilt maken van meer softwarepakketten van Autodesk is een branchecollectie de perfecte oplossing. Een industrie collectie is namelijk vaak goedkoper dan twee losse producten zoals Revit en AutoCAD!

   

  Autodesk Building Design Suite en Infrastructure Design Suite

  De Collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw vervangt de Autodesk Building Design Suite en Autodesk Infrastructure Design Suite en zorgt hiermee voor een erg gunstig pakket. Vanaf 1 augustus zijn de Autodesk Building Design Suites en Autodesk Infrastructure Design Suites vervangen door de Collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw en het is dus niet meer mogelijk om Autodesk Building Design Suites of Infrastructure Design Suites te bestellen. Als je nog gebruik maakt van een actief abonnement of subscription op een Building Design Suite of Infrastructure Design Suite, dan is het nog mogelijk om deze zo lang als je wilt te behouden. Het wordt echter ook nog mogelijk om deze om te zetten naar een Collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw, dit heeft namelijk veel voordelen!

   

  Voordelen Collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw

  De branchecollecties oftwel de industry collections zijn vereenvoudigd doordat er één compleet pakket per branche aangeboden wordt. Er hoeft dus geen keuze gemaakt te worden tussen bijvoorbeeld de Building Design Suite Standard, Building Design Suite Premium, de Building Design Suite Ultimate, de Infrastructure Design Suite Standard, de Infrastructure Design Suite Premium of de Infrastructure Design Suite Ultimate. Indien gewenst kan losse software nog naast een collectie aangeschaft worden.

  Andere voordelen van de collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw ten opzichte van de Building Design Suites en de Infrastructure Design Suites zijn:

  • Meer waarde en software voor je geld
  • Altijd toegang tot de laatse, nieuwste en beste softwareversies en upgrades
  • Flexibele abonnementen mogelijk (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks of meerjarig)
  • Kies voor versies voor één gebruiker (single-user-licentie) of voor meerdere gebruikers (multi user-licentie)
  • Wereldwijde toegang tot cloudservices
  • Nog meer voordelen zoals het recht op eerdere versies zoals AutoCAD 2015 of Revit 2016

   

  Autodesk Collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw bevat de volgende software:

  Inclusief cloudservice:

  • Rendering in A360
  • AutoCAD 360 Pro (AutoCAD op je tablet of mobiel)
  • FormIt 360 Pro
  • InfraWorks 360
  • Insight 360 (omvat Energy Analysis for Revit, Green Building Studio)
  • ReCap 360 Pro
  • Structural Analysis for Revit
  • Opslagruimte (25 GB)
Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab