Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 163 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD 2018 Handboek van ir. R. Boeklagen

Excl. BTW: € 56,13 Incl. BTW: € 59,50

Snel overzicht

AutoCAD 2018 is de nieuwste uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. AutoCAD 2018 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het AutoCAD boek aanbiedt, worden behandeld aan de hand van theorie, geleide instructie en praktijkoefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. Pagina´s: 1584 Illustraties:  2000 Uitgever: TEC / CAD College te Nijmegen


Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om het handboek van AutoCAD 2018, AutoCAD 2017, AutoCAD 2016 of AutoCAD 2015 aan te schaffen.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 56,13 Incl. BTW: € 59,50

AutoCAD 2018 Handboek van ir. R. Boeklagen Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Leerboek en naslagwerk AutoCAD 2018, Computer Ondersteund Ontwerpen


  Het standaard studieboek / naslagwerk voor AutoCAD versie 2018, geschikt voor de beginnende en ervaren technisch tekenaar in de werktuigbouwkunde, architectuur, elektrotechniek en vele andere toepassingen.
  Het boek AutoCAD 2018 is geschikt voor elke gebruiker; voor een starter die net kennismaakt met AutoCAD, maar ook voor de gevorderde gebruiker. Beide leren stapsgewijs het technisch tekenprogramma te gebruiken. Daarbij wordt in het boek het kwalitatief sterke samenspel van theorie, geleide instructie en oefeningen toegepast. De auteur, Ronald Boeklagen, geeft ook veel tips en aanwijzingen om het leerproces en de praktijk te vergemakkelijken.

  De nieuwe functies van de laatste versies van AutoCAD komen uitgebreid aan bod. De nieuwe mogelijkheden van versie 2018 worden uitgelicht, waaronder het omzetten van een PDF naar DWG, het handige DIM en Centerline commando, die vrijwel alle andere dimensionerings commando's overbodig maakt. De snellere 3D weergave en de uitbreidingen aan de puntenwolk.  Bovendien komen ook beschrijvingen voor van alle functies die de laatste jaren veranderd zijn, zoals de online tools en A360.
  Naast deze mogelijkheid tot zelfstudie leent het boek zich ook uitstekend als naslagwerk. De AutoCAD-expert vindt in dit boek bijvoorbeeld complete grafische overzichten van alle functies en mogelijkheden terug. Ook zijn de functies die zijn toegevoegd in oudere versies apart aangegeven, zodat de ervaren gebruiker weer snel zijn weg kan vinden in de nieuwe software.
  Het boek AutoCAD 2018 is Nederlands van origine wat betekent dat u de juiste kennis opdoet van de Nederlandse tekennormen, zoals het werken in millimeters, lagenindeling en kleurgebruik. Bovendien is de tekst in een toegankelijk stijl geschreven, waarbij alle CAD-functies uitgebreid aan bod komen en worden vergezeld van duidelijke voorbeelden- en illustraties.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTEC CAD College
Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

CMS tab
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand