Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 209 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD 2020 Handboek van ir. R. Boeklagen

Excl. BTW: € 56,13 Incl. BTW: € 59,50
OF

Snel overzicht

AutoCAD 2020 is de nieuwste uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. AutoCAD 2020 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het AutoCAD boek aanbiedt, worden behandeld aan de hand van theorie, geleide instructie en praktijkoefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. Het boek is opgebouwd uit vijf delen en bevat in totaal 1552 pagina’s. Het hoofdstuk 2D-tekenen beslaat 820 pagina's, 3D ontwerpen 315, Aanpassen 150 en het naslaggedeelte 230 pagina’s. Uitgever: TEC / CAD College te Nijmegen


ISBN 978.94.92250.22.3AutoCAD 2020 Handboek van ir. R. Boeklagen Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Leerboek en naslagwerk AutoCAD 2020, Computer Ondersteund Ontwerpen


  Onder leiding van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang van de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ uitgegeven. Dit boek is voor AutoCAD en alle veranderingen van versie 2020 zijn opgenomen. AutoCAD is wederom makkelijker geworden. De veranderingen betreffen onder andere het inlezen en omzetten van PDF bestanden, associatieve hartlijnen, een eenvoudiger bematingsfunctie en een snellere 3D-weergave.

  Ideaal voor beginners

  De auteur van AutoCAD 2020 heeft bewust gekozen voor een duidelijke scheiding tussen de informatie voor beginnende CAD-tekenaars en gevorderde gebruikers. Beginners krijgen zo de kans stap voor stap de basiskennis en –kunde van het CAD-tekenen te leren zonder dat zij worden overspoeld door ingewikkelde details. 'Het dikke, gebonden boek lijkt beginnende CAD-tekenaars nog wel eens af te schrikken, maar dit is absoluut niet nodig. AutoCAD 2020 is juist heel geschikt voor beginners. Omdat de stappen zo klein zijn en er zoveel afbeeldingen zijn opgenomen is het boek dik geworden. De teksten zijn makkelijk te begrijpen en voorzien van talloze voorbeelden. Doordat het boek een goede mix van theorie, geleide instructie en oefeningen bevat, is het ideaal voor zelfstudie,' aldus Boeklagen.

  Ook voor ervaren gebruikers

  Voor de experts in CAD-tekenen is dit boek voor AutoCAD 2020 ook een echte aanrader. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en is met recht een compleet naslagwerk te noemen. Daarnaast krijgen gevorderde technische tekenaars ook de kans om bij te leren. Naast basisinformatie, zoals de nieuwe interface, dynamische blokken en toolpalettes, kunnen zij specialistische zaken leren, waaronder Sheetsets en fotorealistisch renderen.

  Nieuw in 2020

  De nieuwe functies van versie 2020 komen uitgebreid aan bod. De laatste verbeteringen hebben onder andere betrekking op het vergelijken van twee tekeningen. Je kunt de verschillen tussen twee tekeningen aangeven in kleuren. De mogelijkheden voor het tekenen op internet zijn flink uitgebreid. Je kunt er voor kiezen om uw tekeningen te presenteren in de cloud. Met een druk op de knop kun je jouw tekeningen publiceren op internet. Alle iconen van AutoCAD en dus ook alle iconen van het boek zijn aangepast aan de moderne 4K schermen. Verder zijn er nog een aantal kleine verbeteringen. Alle vernieuwingen komen uitgebreid aan bod en alle oefeningen worden gegeven vanuit de nieuwste functionaliteit.

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTEC CAD College
CMS tab