Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD 2022 Handboek van ir. R. Boeklagen Zoom

AutoCAD 2022 Handboek van ir. R. Boeklagen

Artikelnummer: 978-94-92250-21-6

AutoCAD 2022 is de nieuwste uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. AutoCAD 2021 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het AutoCAD boek aanbiedt, worden behandeld aan de hand van theorie, geleide instructie en praktijkoefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. Het boek is opgebouwd uit vijf delen en bevat in totaal 1552 pagina’s. Het hoofdstuk 2D-tekenen beslaat 820 pagina's, 3D ontwerpen 315, Aanpassen 150 en het naslaggedeelte 230 pagina’s. Uitgever: TEC / CAD College te Nijmegen
Excl. BTW: € 56,13 Incl. BTW: € 59,50
Productbeschrijving

  Details

  Leerboek en naslagwerk AutoCAD 2021, Computer Ondersteund Ontwerpen


  Onder leiding van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang van de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ uitgegeven. Dit boek is voor AutoCAD en alle veranderingen van versie 2022 zijn opgenomen. AutoCAD is wederom makkelijker geworden. De veranderingen betreffen onder andere het inlezen en omzetten van PDF bestanden, associatieve hartlijnen, een eenvoudiger bematingsfunctie en een snellere 3D-weergave.

  Ideaal voor beginners

  De auteur van AutoCAD 2022 heeft bewust gekozen voor een duidelijke scheiding tussen de informatie voor beginnende CAD-tekenaars en gevorderde gebruikers. Beginners krijgen zo de kans stap voor stap de basiskennis en –kunde van het CAD-tekenen te leren zonder dat zij worden overspoeld door ingewikkelde details. 'Het dikke, gebonden boek lijkt beginnende CAD-tekenaars nog wel eens af te schrikken, maar dit is absoluut niet nodig. AutoCAD 2022 is juist heel geschikt voor beginners. Omdat de stappen zo klein zijn en er zoveel afbeeldingen zijn opgenomen is het boek dik geworden. De teksten zijn makkelijk te begrijpen en voorzien van talloze voorbeelden. Doordat het boek een goede mix van theorie, geleide instructie en oefeningen bevat, is het ideaal voor zelfstudie,' aldus Boeklagen.

  Ook voor ervaren gebruikers

  Voor de experts in CAD-tekenen is dit boek voor AutoCAD 2022 ook een echte aanrader. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en is met recht een compleet naslagwerk te noemen. Daarnaast krijgen gevorderde technische tekenaars ook de kans om bij te leren. Naast basisinformatie, zoals de nieuwe interface, dynamische blokken en toolpalettes, kunnen zij specialistische zaken leren, waaronder Sheetsets en fotorealistisch renderen.

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTEC CAD College
CMS tab