Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD 2022 Toolsets + AutoCAD basistraining

Excl. BTW: € 2.985,00 Incl. BTW: € 3.611,85

Snel overzicht

AutoCAD 2022 + AutoCAD Basistraining


AutoCAD 2022 bevat vanaf nu de pakketten AutoCAD Architecture, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical, AutoCAD MEP, AutoCAD Plant 3D, AutoCAD MAP 3D, Raster Design en veel meer. Daarnaast krijg je nu bij bestelling van AutoCAD 2022 gratis AutoCAD Mobile Premium.


Levertijd: Snelle levering

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 2.985,00 Incl. BTW: € 3.611,85

AutoCAD 2022 Toolsets + AutoCAD basistraining Zoom

Productbeschrijving

  Details

  AutoCAD 2022 - What's new

  In deze nieuwste versie zijn er weer meerdere nieuwe functionaliteiten beschikbaar, zodat u nog sneller en efficiënter kunt werken aan uw projecten. De AutoCAD® 2022-software bevat branchespecifieke toolsets, een verbeterde verbindingservaring tussen verschillende platforms en Autodesk-producten en nieuwe automatiseringen, zoals tellen.

  Met een AutoCAD abonnement heb je altijd de mogelijkheid om de laatste 4 versies te gebruiken. Dat houdt in dat je kunt werken met AutoCAD 2022, AutoCAD 2021, AutoCAD 2020 en AutoCAD 2019. Als je een abonnement afsluit wordt de software gekoppeld aan je Autodesk Account en staan de eerdere versies voor je klaar.

   

   

  Branchespecfieke toolsets

  De software bevat 7 branchespecifieke toolsets:

  • Architecture toolset - Met meer dan 8.500 intelligente objecten en stijlen om sneller bouwkundige ontwerpen en schetsen te maken, zoals: bouwkundige renovatie en wanden, deuren & ramen.
  • Mechanical toolset - De toolset voor werktuigbouwkundige tekeningen, inclusief meer dan 700.000 intelligente onderdelen en functies. Met onder andere lagenbeheer, verborgen lijnen en materiaallijsten.
  • Map 3D toolset - Voeg GIS (Geographic Information System)- en CAD-gegevens toe met een industriespecifieke toolset voor GIS- en 3D-mapping.
  • Electrical toolset - Maak, bewerk en documenteer op efficiënte wijze elektrische regelsystemen met behulp van een industriespecifieke toolset voor elektrische ontwerpen.
  • MEP toolset - Teken, ontwerp en documenteer bouwsystemen met een industriespecifieke MEP-toolset (mechanisch, elektrisch en sanitair).
  • Plant 3D toolset - Maak en bewerk P&ID’s en 3D-modellen en extraheer leidingorthografie en -isometrie met branchespecifieke toolsets voor fabrieksontwerp.
  • Raster Design toolset - Gebruik rasterontwerptools in een gespecialiseerde toolset om gescande tekeningen te bewerken en rasterafbeeldingen te converteren naar DWG™-objecten.

   

  Nieuwe functies in AutoCAD 2022

  AutoCAD 2022 is uitgebreid met enkele nieuwe functies:

  • Traceren
   Het DWG-bestand kan in ‘traceren’ veilig bekeken en beoordeeld worde. Ook kan feedback gegeven worden zonder de huidige tekening aan te passen.
  • Delen
   Een gecontroleerde kopie van tekeningen kan op een veilige manier naar overige teamleden verstuurd worden.
  • Tellen
   Maak minder fouten met de functie ‘tellen’. Automatiseer het tellen van blokken of geometrie. Gegevens kunnen vervolgens naar een dynamische tabel geëxporteerd worden.
  • Doorzetten naar Autodesk Docs
   Publiceer CAD-tekenbladen vanuit AutoCAD als pdf in Autodesk Docs.

   

  Belangrijkste verbeteringen

  Behalve nieuwe functies zijn er ook bestaande functies aanzienlijk verbeterd:

  • Zwevende venters
   Trek tekenvensters weg om ze naast elkaar of op meerdere beeldschermen te bekijken en bewerken, zonder AutoCAD nogmaals te moeten openen.
  • Aanpasbare installatie
   Bespaar tijd aan het instellen van de software door snellere, aanpasbare installaties. Tijdens de installatie kan de software op gebruikt worden.
  • Verbetering 2d & 3d afbeeldingen
   Automatische regeneraties zorgen voor een optimale ervaring. Pannen en zoom kan sneller in real time.
  • Sneller opslaan
   Tekeningen opslaan is in AutoCAD 2022 sneller dan ooit.

   

  AutoCAD heeft een flexibel abonnementsmodel. Dit betekent dat u altijd toegang hebt tot de nieuwste updates en functies.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpn70DN17121-2
  Extra infoDe prijs van dit abonnement is alleen geldig voor nieuwe abonnementen. Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab