Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD LT

AutoCAD LT

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Wat is Autodesk AutoCAD LT?

Autodesk AutoCAD is een bekend softwarepakket voor het maken en bewerken van 2D- en 3D-tekeningen. AutoCAD LT is de lightversie van AutoCAD. Deze beschikt alleen over de basistools en werkt niet met 3D. Met deze reden is het LT-pakket zeer laag geprijsd in vergelijking met de volledige versie. Ben je alleen op zoek naar Autodesk software om te bewerken, ontwerpen en annoteren? Dan is de kans groot dat AutoCAD LT het juiste pakket is voor jouw project.

 

Wat is het verschil tussen AutoCAD en AutoCAD LT?

AutoCAD LT is vele malen goedkoper omdat het slechts over de basisfunctionaliteiten beschikt van de volledige AutoCAD versie. Met AutoCAD kun je zowel in 2D en 3D werken, AutoCAD LT biedt alleen de mogelijkheid om in 2D te werken. Hiernaast biedt de LT-versie geen toegang tot de Autodesk App store. Ben je aan het twijfelen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van onze experts.

 

Waarom AutoCAD LT kopen bij CADexpress?

CADExpress heeft al meer dan 20 jaar ervaring in CAD en is de grootste CAD-webshop van Nederland en België. Door deze ervaring zijn we er zeker van dat we de ideale Autodesk oplossing voor ieder project kunnen aanbevelen. Wens je graag meer informatie te ontvangen of ontvang je graag advies op maat door een van onze experts? Neem dan contact op met onze helpdesk.