Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD LT

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Meer productiviteit met AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT is de meest verkochte 2D teken- en detailleringssoftware voor ontwerpprofessionals ter wereld. Geen wonder, want het pakket biedt betrouwbare en krachtige 2D-tekentools om uw productiviteit te verhogen. Dankzij de slimme tools en functies kunnen ontwerpers hun dagelijkse taken sneller en efficiënter uitvoeren.  

Afgeslankte versie van AutoCAD 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 is de afgeslankte versie van Autodesk AutoCAD en dé standaard voor het maken van 2D-tekeningen. AutoCAD Lite 2019 is bij uitstek geschikt voor ontwerpers die (nog) geen behoefte hebben aan 3D, applicaties of netwerklicenties.

Advies bij keuze juiste software

Weet u nog niet zeker of u  3D-tekenen interessant genoeg voor u is of twijfelt u tussen AutoCAD Lite 2019 en AutoCAD 2019? CADexpress denkt graag met u mee om de juiste software te vinden.

Integratie met andere Autodesk-software

AutoCAD LT 2019 sluit naadloos aan op andere Autodesk-software zoals AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, Autodesk Revit en Autodesk Inventor, waardoor u eenvoudig kunt samenwerken met collega’s en overige projectpartners.

Documenteer in 2D

AutoCAD LT 2019 bevat een complete set van 2D-teken- en detailleringtools om precieze technische tekeningen te produceren; nauwkeurig en efficiënt. Creëer eenvoudige of complexe tekeningen uit standaard vormen zoals lijnen, bogen en cirkels en wijzig bestaande geometrie met opdrachten als stretch, kopiëren, roteren en schalen. U kunt notities met tekst, afmetingen en tabellen toevoegen om uw ideeën over te brengen.

Nieuw in AutoCAD LT 2019

Autodesk heeft bij het ontwikkelen van AutoCAD LT 2019 goed gekeken naar de wensen en behoeftes van CAD tekenaars en heeft veel verbeteringen doorgevoerd die aansluiten bij deze wensen. Met deze aanpassingen kan je nog sneller en efficiënter werken en is ook de samenwerken met andere partijen eenvoudiger. Daarnaast krijg je nu bij bestelling van AutoCAD LT 2019 gratis AutoCAD 360 Pro

De belangrijkste voordelen van Autodesk AutoCAD LT 2019 op een rij:

  • Gratis AutoCAD 360 Pro
  • Importeren van PDF in AutoCAD LT 2019
  • ;Autodesk Desktop App
  • Verbeterde centerlines en center marks commando's
  • Samenwerken aan een project nog makkelijker

Gratis AutoCAD 360

Als je nu AutoCAD LT 2019 aanschaft krijg je hier gratis AutoCAD 360 Pro bij! AutoCAD 360 Pro is een mobiele app en hiermee kun je AutoCAD dus altijd meenemen!

Importeren van PDF in AutoCAD LT 2019

Het is nu ook mogelijk om PDF bestanden te importeren in AutoCAD LT 2019 en als AutoCAD objecten te gebruiken en niet alleen als onderlegger. Op deze manier kun je nog beter de geometrie, teksten en plattegronden importeren in je tekening.

Autodesk Desktop App

 De Autodesk Desktop App vervangt de Autodesk Application Manager en werkt nog beter en efficienter. Via deze app ontvang je alle nieuwe updates zonder dat je hiervoor je werk moet onderbreken .Je blijft op deze manier dus altijd up-to-date!

Verbeterde centerlines en center mark commando’s

Het middelpunt aangeven door een punt of door een lijn te trekken kan nu nog sneller en werkt vloeiender in de nieuwe AutoCAD LT 2019.

Samenwerken aan een project nog makkelijker!

Door de verbeterde cloudomgeving is het nog makkelijker om samen in AutoCAD te werken en tekeningen te delen voor alle belanghebbenden.

 Naast deze verbeteringen zijn er nog heel veel andere aanpassingen gedaan die het makkelijker maken om in AutoCAD te werken, waardoor het eenvoudiger wordt om samen te werken en om je eigen AutoCAD te personaliseren zodat je precies kunt werken zoals jij wilt.

 

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand