Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,7 / 10 op basis van 123 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Autodesk AutoCAD  2018: krachtig visualiseren van uw conceptueel ontwerp

Autodesk AutoCAD 2018 biedt veel tekenfunctionaliteit voor de beginnende én de gevorderde tekenaar. U maakt met AutoCAD 2018 snel en efficiënt 2D- én 3D-tekeningen zoals u dat wilt. AutoCAD 2018 geeft u de flexibiliteit die u nodig heeft om uw ontwerpideeën in zowel 2D als 3D te verkennen. Met een krachtige set intuïtieve tools kunt u uw ideeën visualiseren en vormgeven, waardoor uw innovatieve concepten tot leven komen en de efficiëntie van uw ontwerpproces aanzienlijk wordt verbeterd. Kortom, met AutoCAD 2018 tilt u uw ontwerpen naar een hoger niveau.

Nieuw in AutoCAD 2018

Autodesk heeft bij het ontwikkelen van AutoCAD 2018 goed gekeken naar de wensen en behoeftes van CAD tekenaars en heeft veel verbeteringen doorgevoerd die aansluiten bij deze wensen. Met deze aanpassingen kan je nog sneller en efficiënter werken en is ook de samenwerken met andere partijen eenvoudiger. Daarnaast krijg je nu bij bestelling van AutoCAD 2018 gratis AutoCAD 360 Pro

De belangrijkste voordelen van Autodesk AutoCAD 2018 op een rij:

•  Gratis AutoCAD 360 Pro

•  Importeren van PDF in AutoCAD 2018

•  Autodesk Desktop App

 

Gratis AutoCAD 360

Als je nu AutoCAD 2018 aanschaft krijg je hier gratis AutoCAD 360 Pro bij! AutoCAD 360 Pro is een mobiele app en hiermee kun je AutoCAD dus altijd meenemen!

 

Importeren van PDF in AutoCAD LT 2018

Het is nu ook mogelijk om PDF bestanden te importeren in AutoCAD 2018 en als AutoCAD objecten te gebruiken en niet alleen als onderlegger. Op deze manier kun je nog beter de geometrie, teksten en plattegronden importeren in je tekening.

 

Autodesk Desktop App

 De Autodesk Desktop App vervangt de Autodesk Application Manager en werkt nog beter en efficienter. Via deze app ontvang je alle nieuwe updates zonder dat je hiervoor je werk moet onderbreken .Je blijft op deze manier dus altijd up-to-date!

 

Verbeterde centerlines en center mark commando’s

Het middelpunt aangeven door een punt of door een lijn te trekken kan nu nog sneller en werkt vloeiender in de nieuwe AutoCAD 2018.

 

Samenwerken aan een project nog makkelijker!

Door de verbeterde cloudomgeving is het nog makkelijker om samen in AutoCAD te werken en tekeningen te delen voor alle belanghebbenden.

 Naast deze verbeteringen zijn er nog heel veel andere aanpassingen gedaan die het makkelijker maken om in AutoCAD te werken, waardoor het eenvoudiger wordt om samen te werken en om je eigen AutoCAD te personaliseren zodat je precies kunt werken zoals jij wilt.

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand