Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD

AutoCAD

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

per pagina

Wat is Autodesk AutoCAD?

Autodesk AutoCAD is een softwarepakket dat wordt gebruikt om 2D- en 3D tekeningen te schetsen, bewerken en ontwerpen. Het softwarepakket kan op ieder mogelijk apparaat bekeken worden, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je overal ter wereld direct toegang hebt tot je ontwerpen. Naast de universele toegankelijkheid van de software biedt het AutoCAD softwarepakket ook de mogelijkheid om vele standaard taken te automatiseren. Door deze automatiseringen in te stellen zorg je ervoor dat jouw project niet alleen efficiënter maar ook gestructureerd zal verlopen. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat je faalkosten worden geminimaliseerd en je project zo snel mogelijk wordt afgerond.

 

Waarom een AutoCAD cursus nemen bij CADexpress?

CADexpress heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het werken met Autodesk producten. In deze 20 jaar zijn we tot gold partner van autodesk uitgeroepen en zijn al onze trainers gecertificeerd. Wil je ook gecertificeerd worden? Dan bieden wij officiële Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen aan. Onze cursussen zorgen ervoor dat jij of je teamleden direct aan de slag kunnen met AutoCAD voor je project. Wacht dus niet langer en neem een AutoCAD cursus af bij CADexpress.

 

Waarom AutoCAD kopen bij CADexpress?

CADexpress is de grootste CAD-webshop van Nederland en België en een officiële gold partner van Autodesk. Door meer dan 20 jaar ervaring weet onze deskundige helpdesk je verder te helpen met elke mogelijke vraag en zorgen wij ervoor dat je project zo efficiënt mogelijk wordt ingeregeld. Ben je nog niet overtuigd of wens je graag advies te ontvangen over welk softwarepakket bij jouw project past? Neem dan contact op met onze gecertificeerde experts.