Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 159 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD LT 2018 Handboek ir. R. Boeklagen

Excl. BTW: € 42,92 Incl. BTW: € 45,50

Snel overzicht

AutoCAD LT 2018 is de nieuwste LT-uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. AutoCAD LT2018 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het AutoCAD LT-boek aanbiedt, worden behandeld aan de hand van  an theorie, geleide instructie en praktijkoefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. Pagina´s: 1008 Illustraties: > 1000 Uitgever: TEC / CAD College te Nijmegen.


Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om het handboek van AutoCAD LT 2017, AutoCAD LT 2016 of AutoCAD LT 2015 aan te schaffen.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 42,92 Incl. BTW: € 45,50

AutoCAD LT 2018 Handboek ir. R. Boeklagen Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Alle onderwerpen zijn terug te vinden in deze uitgave of het nu gaat om het tekenen van een lijn of het aanmaken van een dynamisch blok. Als het niet in dit boek staat, dan kan AutoCAD LT het gewoon niet. De laatste tijd zijn er vooral veranderingen doorgevoerd, zodat u sneller werkt. Bijvoorbeeld de bemating is zodanig aangepast dat u met een enkel commando alle maatvarianten kunt plaatsen. Ook hartlijnen plaatst u nu met een enkele handeling. Een PDF bestand kunt u inlezen en omzetten naar lijnen bogen en teksten van AutoCAD. Deze veranderingen zijn allemaal opgenomen in het boek.
  Daarnaast legt Boeklagen meer nadruk op de tekenregels in zijn nieuwe boek. Er zijn hoofdstukken voor beginners en hoofdstukken voor experts. De auteur heeft deze opsplitsing ingevoerd om niet-ingewijden zo snel mogelijk aan de slag te krijgen. Deze vinden in de hoofdstukken voor beginners genoeg basisinformatie om te kunnen tekenen, zonder dat ze worden overvoerd met een teveel aan details. Degene die het basiswerk onder de knie hebben kunnen vervolgens de diepte in gaan met de delen voor experts.

   

  Nieuw in het leerboek en naslagwerk AutoCAD LT 2018

  Alle hoofdstukken zijn aangepast aan de veranderde interface en de nieuwe mogelijkheden van LT 2018. De meest in het oog springende verandering is het opstartvenster, de donkere interface en de previews in de commando's en blokken en de nieuwe en uitgebreide commando's zoals DIM, Revcloud en Centerline. AutoCAD LT is beduidend gebruiksvriendelijker geworden omdat de opties van de functies makkelijker zijn te activeren. U kunt uw tekeningen en uw instellingen in de cloud opslaan, waardoor AutoCAD LT er op iedere computer waarop u werkt er hetzelfde uitziet en waardoor u altijd bij uw tekeningen kunt. U kunt satellietfoto's en afbeeldingen van kaarten opnemen in de tekening en ieder moment verversen of printen. Op deze wijze maakt u snel een situatieschets.
  In een vorige versie is ook de sheetset toegevoegd. Dit is de elektronische variant van het tekeningpakket. U kunt hiermee meerdere tekeningen als een enkel geheel bewerken. U kunt dit tekeningpakket met een enkel commando printen, opsturen of archiveren.
  In vergelijking met voorgaande boeken zijn er een aantal nieuwe hoofdstukken aangemaakt voor dit lesboek. Er is een uitgebreid hoofdstuk bijgekomen over de sheetsets. De hoofdstukken over structuur in de tekening en de bemating zijn veranderd doordat de functies nu anders werken. De nieuwe manier is efficienter. De hoofdstukken over het opslaan van tekeningen, het tekeningbeheer en de blokken zijn uitgebreid met de mogelijkheden van AutoCAD Online en A360. Iedere bladzijde van het boek is aangepast aan de nieuwe moderne interface.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoDe AutoCAD boeken van TEC zijn de standaard in Nederland. Er zijn in de loop van de jaren meer dan 100.000 van deze boeken verkocht. Ieder jaar komen er drie nieuwe AutoCAD boeken uit.
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkTEC CAD College
Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

CMS tab
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand