Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 189 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD Mobile App Premium 2 jaar abonnement

Excl. BTW: € 100,00 Incl. BTW: € 121,00
OF

Snel overzicht

AutoCAD Mobile App Premium is de ideale schakel tussen het werken met AutoCAD op kantoor en onderweg! Met AutoCAD Mobile App Premium open je al je ontwerpen en tekeningen eenvoudig op locatie door middel van je mobiel, iPad op tablet!


AutoCAD Mobile App Premium gratis bij een Autodesk abonnement!


Maak nu gebruik van de actie en ontvang AutoCAD Mobile App Premium gratis bij een Autodesk abonnement zoals AutoCAD of AutoCAD LT!


Autodesk AutoCAD 360 Pro Zoom

Productbeschrijving

  Details

  AutoCAD Mobile App Premium

  AutoCAD Mobile App Premium Pro is de mobiele app om alle AutoCAD ontwerpen overal en altijd te bekijken, te delen en te bewerken op je mobiel of tablet. AutoCAD 360 Pro is makkelijk te gebruiken en de perfecte schakel tussen desktop en mobiel!

  Met AutoCAD Mobile App Premium open je al je ontwerpen en tekeningen eenvoudig op locatie door middel van jemobiel, iPad op tablet!

  Mobile App Premium gratis

  Maak nu gebruik van de actie en ontvang AutoCAD Mobile App Premium gratis bij AutoCAD of AutoCAD LT!

   

  Overal de beschikking tot je ontwerpen

  AutoCAD Mobile app Premium is de ideale app om je tekenen mee te nemen naar klanten en bouwlocaties om zo snel en eenvoudig tekenen te delen, te laten zien en zelfs op locatie te bewerken!

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab