Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Subscription

Autodesk Abonnementsvoordelen

Met een abonnement op Autodesk-producten profiteert u van toegang tot meer tools en technologie met flexibele opties en inzichten om uw gebruikers en zaken eenvoudiger te kunnen beheren.

Wat is er nieuw?

Neem een abonnement op Autodesk-producten en krijg toegang tot verbeterde ondersteuning, nieuwe tools voor samenwerking en gespecialiseerde functionaliteit.

Verbeterde ondersteuning

Krijg meer mogelijkheden voor technische ondersteuning. Bel voor een gesprek met een technische deskundige of chat rechtstreeks met onze medewerker.

Samenwerkingstools in het product

Deel visuele weergaven van uw werk met Shared Views en gebruik Autodesk Drive om ontwerpgegevens veilig op te slaan, te bekijken en te delen.

Productverbeteringen voor abonnees

AutoCAD: gespecialiseerde toolsets Collectie voor architectuur, engineering en bouw: VR, analyse en fabricage Product Design & Manufacturing Collection: simulatie en CAM Collectie voor media en entertainment: nieuwe cloudrechten

 


Download de Hulpgids Autodesk licenties

klik hier om de Hulpgids Hulpgids Autodesk licenties te downloaden.

 

 


Voordelen Autodesk abonnementen

Meer Toegang

Blijf de concurrentie een stap voor met uitgebreide toegang tot onze recentste innovaties zodra deze beschikbaar zijn. Indien nodig hebt u ook toegang tot eerdere versies.

Toegang tot software

Download en werk met de recentste en eerdere versies van Autodesk-software waar u maar wilt: thuis, op werk of op reis.

Geïntegreerde samenwerking

Individuen en kleine teams kunnen probleemloos samenwerken dankzij deelfunctionaliteiten die zijn ingebouwd in de productworkflows.

Technische ondersteuning

Krijg ondersteuning wanneer u die nodig hebt en op een manier die voor u het handigst is: via chat, telefoon of online.

 

 


Hulpmiddelen voor beheerders

Vind en beheer gebruikers, software, betalingen en updates eenvoudig vanuit één plek: uw Autodesk-account. Download alles wat u nodig hebt via de Autodesk Desktop-app.

Productbeveiliging

U kunt erop vertrouwen dat de beveiligingsdeskundigen van Autodesk hun best doen om uw middelen veilig te houden met de beveiligingsupdates en patches die ze beschikbaar stellen.

Flexibele termijnen

Probeer nieuwe tools zonder grote investeringen vooraf. Betaal voor een termijn naar keuze, zodat u uw software- en budgetbehoeften beter kunt beheren.

 

 


Veelgestelde vragen

Moet ik verbonden zijn met internet om mijn software te gebruiken?

Nee. Na de oorspronkelijke activering werkt uw software voor 30 dagen offline. Daarna dient u opnieuw verbinding te maken. We geven u hierover 7 dagen van tevoren een waarschuwing.

Wordt al mijn werk automatisch in de cloud geplaatst?

Desktoptoepassingen en alle bijbehorende gebruikersgegevens worden opgeslagen op uw lokale apparaat. Wanneer u cloudtoepassingen gebruikt, kunt u ervoor kiezen om gegevens in de cloud of op uw lokale apparaat op te slaan.

Is upgraden verplicht?

Als abonnee hebt u te allen tijde toegang tot de recentste updates, maar u bepaalt of en wanneer u wilt upgraden. Indien nodig hebt u ook toegang tot eerdere versies.