Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 189 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Cloud Credits - 5.000 Pack

Excl. BTW: € 5.465,00 Incl. BTW: € 6.612,65

Snel overzicht

Autodesk Cloud Credits


Cloud Credits zijn waardepunten om gebruik te maken van verschillende producten en diensten uit de Cloud van Autodesk. Cloud credits kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om renderingen en simulaties uit te voeren.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 5.465,00 Incl. BTW: € 6.612,65

Autodesk Cloud Credits Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Autodesk Cloud Credits

  Cloud Credits zijn waardepunten voor het gebruik op Autodesk 360.

   

  Autodesk 360

  Autodesk 360 is een Cloud platform waarbij alle cloud applicaties en diensten verzameld en beschikbaar zijn. Het Cloud platform kan gebruikt worden om het ontwerp-, visualisatie- en simulatieproces te verbeteren en tevens om te verbinden met meerdere partijen door middel van het snel en eenvoudig delen van informatie.

   

  Cloud Credits

  Cloud Credits kunnen voor verschillende zaken gebruikt worden, zoals renderen en simuleren. Als er een rendering in de Cloud gedaan moet worden, hangt hier een aantal credits aan vast. Bij Cloud-rendering kan er gebruik worden gemaakt van onbeperkte rekenkracht voor met maken van fotorealistische afbeeldingen.

  Bij een Autodesk abonnement krijgt de gebruiker automatisch een aantal credits per jaar. Indien dit niet genoeg blijkt te zijn, kan je ervoor kiezen meer credits aan te schaffen.

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab