Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 209 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Cloud Credits

Excl. BTW: € 115,00 Incl. BTW: € 139,15

Snel overzicht

Autodesk Cloud Credits


Cloud Credits zijn waardepunten om gebruik te maken van verschillende producten en diensten uit de Cloud van Autodesk. Cloud credits kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om renderingen en simulaties uit te voeren.

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 115,00 Incl. BTW: € 139,15

Autodesk Cloud Credits Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Autodesk Cloud Credits

  Cloud Credits zijn waardepunten voor het gebruik op Autodesk 360.

   

  Autodesk 360

  Autodesk 360 is een Cloud platform waarbij alle cloud applicaties en diensten verzameld en beschikbaar zijn. Het Cloud platform kan gebruikt worden om het ontwerp-, visualisatie- en simulatieproces te verbeteren en tevens om te verbinden met meerdere partijen door middel van het snel en eenvoudig delen van informatie.

   

  Cloud Credits

  Cloud Credits kunnen voor verschillende zaken gebruikt worden, zoals renderen en simuleren. Als er een rendering in de Cloud gedaan moet worden, hangt hier een aantal credits aan vast. Bij Cloud-rendering kan er gebruik worden gemaakt van onbeperkte rekenkracht voor met maken van fotorealistische afbeeldingen.

  Bij een Autodesk abonnement krijgt de gebruiker automatisch een aantal credits per jaar. Indien dit niet genoeg blijkt te zijn, kan je ervoor kiezen meer credits aan te schaffen.

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoWat kun je met Cloud Credits?Cloud credits van Autodesk zijn geschikt voor diverse handelingen:Renderen Om render-opdrachten in Autodesk 360 uit te voeren zijn Cloud Credits vereist. Het renderen van een tekening of assembly kan veel kracht van uw computer kosten en vooral bij grote tekeningen kan dit enige tijd kosten. Een groot voordeel aan online renderen is dat uw workflow niet onderbroken wordt en dat u bijvoorbeeld onder tijdsdruk binnen projecten direct verder kan werken.Bijkomend voordeel is dat voor mooie renders veel rekenkracht van uw systeem vereist is, en dat hardware erg kostbaar is. Wanneer u op jaarbasis maar een beperkt aantal renders nodig heeft kan het dus interessant zijn om dit online uit te (laten)voeren door Autodesk servers.Renderkwaliteit Voordat u een opdracht geeft om te renderen krijgt u te zien hoeveel credits de opdracht gaat kosten. Als de tekening(en) gereed zijn ontvangt u een e-mail in uw postvak. In de video wordt ook toelichting op dit proces gegeven.A360 Services Cloud credits zijn ook te gebruiken voor het maken van diverse simulaties, structurele analyses en te gebruiken binnen diverse Autodesk applicaties zoals Inventor en InfraWorks.Contractgebonden Deze bundel bestaat uit shared Cloud Credits en zijn aan een contract gekoppeld, niet aan een individuele gebruiker. Iedereen binnen dat contract kan de Credits gebruiken, maar de contract manager kan de credits managen/toekennen via de Autodesk Account.
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab