Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Nieuws

Autodesk Nieuws

 

Advanced support op alle Autodesk producten!

Vanaf 7 mei ontvangt iedereen met een abonnement op een Autodesk product gratis advanced support vanuit Autodesk. Hiermee profiteer je van snellere reactietijd vanuit Autodesk bij support cases en is het tevens mogelijk om een telefonisch gesprek in te plannen met een technische support specialist vanuit Autodesk. Dit geldt overigens niet voor gebruikers met een maintenance subscription. 

 

Sluit nu ook maandabonnementen af!

Vanaf heden is het ook mogelijk om maandabonnementen op de meeste producten van Autodesk af te sluiten!

Producten zoals AutoCAD 2020, AutoCAD LT 2020, Revit 2020, Revit LT 2020 en 3ds Max 2020 zijn nu ook beschikbaar als maandelijkse variant! Inventor Professional 2020 en Inventor LT 2020 zullen ook snel volgen.

Autodesk is bezig om alle producten om te zetten naar flexibele abonnementen en het maandabonnement is hier een logisch vervolg op. Tot voor kort had men de beschikking over jaarabonnementen en kwartaalabonnenten en nu is het dus mogelijk om nóg flexibeler over Autodesk software te beschikken.

Deze maandabonnementen zijn dus uitermate geschikt voor projectwerk en zorgen er dus voor dat je écht alleen betaald voor de periode dat je met de software werkt!
In tegenstelling tot de andere abonnementsvormen worden de maandabonnementen van Autodesk automatisch verlengd. Dit betekent dat de afschrijving automatisch gebeurd tot het moment dat je besluit te stoppen met het abonnement.

 

Nieuwe naamgeving Autodesk producten

Autodesk heeft de terminologie rond de verschillende Subscription-mogelijkheden met ingang van 1 februari aangepast.
Enkele voorbeelden:
• Desktop Subscription is voortaan gewoon 'een abonnement'.
• Maintenance Subscription heet voortaan 'onderhoudsplan'.
• Netwerklicenties worden 'licenties met toegang voor meerdere gebruikers'

 

'AutoCAD LT family' - klanten krijgen Advanced Support

Vanaf 7 februari 2016 worden alle 'AutoCAD LT family'-producten* geleverd inclusief Advanced Support, en dit voor dezelfde prijs als de Basic Support.
Wat zijn de voordelen van Autodesk Advanced Support?
Met Autodesk Advanced Support kan je voor al je vragen bij de (Engelstalige) technische support-specialisten van Autodesk terecht, telefonisch of via online chat. Op deze manier worden jevragen sneller opgelost, waardoor je meer voordeel haalt uit je subscription-licenties.

Vragen? Uiteraard staan wij je graag te woord +31 (0)88 3977 377.

 

Wijzigingen voor permanente licenties

Op 31 januari 2016 heeft Autodesk de verkoop van nieuwe permanente licenties voor individuele producten beïndigd en vanaf 31 julie 2016 zijn er geen nieuwe permanente licenties meer verkrijgbaar maar worden alle Autodesk producten in een abonnementsvorm aangeboden.

Waarom gaan we deze wijzigingen doorvoeren? 
Autodesk voert deze wijzigingen door zodat we nieuwe, vereenvoudigde abonnementsopties kunnen aanbieden waarmee je op een flexibele manier een abonnement kunt nemen die naadloos aansluiten op je wensen. Meer informatie over je mogelijkheden

Wat gebeurt er met mijn huidige permanente licenties? 
Deze blijven in je bezit. Je hebt het recht op het gebruik van je bestaande softwarelicenties voor onbepaalde tijd, waaronder eventuele nieuwe permanente licenties die vóór 31 januari (voor individuele producten) en 31 juli (voor suites) zijn aangeschaft. Voor permanente licenties met actieve Maintenance Subscription blijf je updates voor uw bestaande softwareversie ontvangen, zolang je de Maintenance Subscription op tijd blijft verlengen.