Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 198 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Product Design & Manufacturing Collection voor meerdere gebruikers (netwerk)

€ 5.118,30

Excl. BTW: € 4.130,00 Incl. BTW: € 4.997,30

Snel overzicht

Levertijd: 1-2 werkdagen


Vervanger Product Design Suites en Factory Design Suites


De prijs van dit abonnement is alleen geldig voor nieuwe(*) abonnementen (*) Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.


De Autodesk branchecollecties (Industry Collecties) vervangen de Autodesk Design Suites. De collectie voor Productontwerp vervangt de Product Design Suites en de Factory Design Suites. Dat betekent geen keuzestress meer tussen de Product Design Suite Premium, de Product Design Suite Ultimate, de Factory Design Suite Standard, de Factory Design Suite Premium of de Factory Design Suite Ultimate!


De collectie voor Productontwerp staat voor meer waarde voor een aantrekkelijke prijs!

* Verplichte velden

€ 5.118,30

Excl. BTW: € 4.130,00 Incl. BTW: € 4.997,30

Product Design & Manufacturing Collection Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Autodesk Product Design Collection voor meerdere gebruikers (netwerk)

  Met een Autodesk abonnement voor meerdere gebruikers kunnen meerdere personen met de Productdesign collectie werken. Meerdere personen hebben de mogelijkheid om met de software te werken, alleen kan dit niet tegelijkertijd.

  Deze licentie is ook geschikt indien er weinig tot geen verbinding geen verbinding met het internet gemaakt kan worden. De licentie wordt dan op het netwerk geïnstalleerd.

   

  Alle tools voor ontwerp en engineering voor product- en fabricageontwerpen

  Een branchecollectie ofwel een industry collection biedt veel waarde voor een aantrekkelijke prijs. Als je gebruik wilt maken van meer softwarepakketten van Autodesk is een branchecollectie de perfecte oplossing. Een industrie collectie is namelijk vaak goedkoper dan twee losse producten zoals Inventor en AutoCAD!

   

  Autodesk Product Design Suite & Factory Design Suite

  De Collectie voor Productontwerp vervangt de Autodesk Product Design Suite en de Autodesk Factory Design Suite en zorgt hiermee voor een erg gunstig pakket. Vanaf 1 augustus zijn de Autodesk Product Design Suites en de Autodesk Factory Design Suites vervangen door de Collectie voor Productontwerp en het is dus niet meer mogelijk om Autodesk Suites te bestellen. Als je nog gebruik maakt van een actief abonnement of subscription op een Product Design Suite of een Factory Design Suite, dan is het nog mogelijk om deze zo lang als je wilt te behouden. Het wordt echter ook nog mogelijk om deze om te zetten naar een Collectie voor Productontwerp, dit heeft namelijk veel voordelen!

   

  Voordelen Product Design Collection

  De branchecollecties oftwel de industry collections zijn vereenvoudigd doordat er één compleet pakket per branche aangeboden wordt. Er hoeft dus geen keuze gemaakt te worden tussen bijvoorbeeld de Product Design Suite Premium of de Product Design Suite Ultimate, de Factory Design Suite Standard, de Factory Design Suite Premium of de Factory Design Suite Ultimate. Indien gewenst kan losse software nog naast een collectie aangeschaft worden.

  Andere voordelen van de collectie voor Productontwerp ten opzichte van de Product Design Suites en de Factory Design Suites zijn:

  • Meer waarde en software voor je geld
  • Altijd toegang tot de laatse, nieuwste en beste softwareversies en upgrades
  • Flexibele abonnementen mogelijk (maandelijks, jaarlijks of meerjarig)
  • Kies voor versies voor één gebruiker (single-user-licentie) of voor meerdere gebruikers (multi user-licentie)
  • Wereldwijde toegang tot cloudservices
  • Nog meer voordelen zoals het recht op eerdere versies zoals AutoCAD 2018 of Revit 2019

   

  Autodesk Productdesign Collection bevat de volgende software:

  Inclusief cloudservice:

   

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab