Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 135 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Beste CADexpresser,

CD’s, DVD’s en de oerbekende Dongel zijn uit de tijd. De ontwikkelingen op ICT gebied zorgen ervoor dat termen zoals Cryptocurrency, Cyber-aanvallen en Cloud Computing bekend in de oren klinken. Ook Autodesk zorgt voor de nodige innovaties en vernieuwingen want als Autodesk gebruiker krijg je tegenwoordig de keuze om je oude conservatieve kooplicentie te behouden of om over te stappen naar een moderne huurlicentie in de vorm van een Autodesk abonnement. Ga jij ook met de tijd mee?

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door Riley Marlisa

Legacy Actie 15% Korting

07-05-2018 16:35

Het is weer zover, vanaf vandaag 7 mei kun je tot en met 20 juli een oude permante licentie inleveren waardoor je 15% korting krijgt op een nieuw 1- of 3 jarig abonnement. Uitstekend voor iedereen die de vorige Legacy Actie heeft gemist of voor de mensen die tijdens de voorgaande Legacy Acties een winterslaap hebben gehouden. Dit is met name voor AutoCAD 2019 heel aantrekkelijk omdat alle industrie specifieke toolsets zoals Mechanical, Eletrical en Plumbing nu bij een AutoCAD abonnement inbegrepen zijn. Pas wel op want de industrie specifieke toolsets zijn alleen voor de Windows gebruikers beschikbaar. Alleen de sportieve Mac gebruikers die aan Bootcamp doen kunnen dit via een omweg ook krijgen.
Ben jij die slaapkop geweest die de vorige 25% legacy actie heeft gemist? Als je nog oude software van Autodesk in bezit hebt, kun je die inleveren want je krijgt namelijk 15% korting op de nieuwste een- of driejarige Autodesk abonnementen bij inlevering van oude (permanente) licenties.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door Riley Marlisa

Upgrade oude Autodesk software Als je nog oude software van Autodesk hebt liggen is dit het moment om deze in te leveren. Je krijgt namelijk 15% korting op de nieuwste Autodesk abonnementen bij inlevering van oude (permanente) licenties zoals AutoCAD 2014 of AutoCAD LT 2010, maar zelfs versies uit 1998 zijn in te leveren. Het gaat in dit geval om nieuwe een- of driejarige abonnementen op Autodesk software.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door Paul Driessen

Met de branchecollecties van Autodesk krijgt u tegen een hele mooie prijs eenvoudigde toegang tot meerdere Autodesk-producten en gespecialiseerde oplossingen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Vanaf 7 november 2017 stopt Autodesk met de verstrekking van nieuwe abonnementen op de multi-user varianten.....

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Vanaf 7 november 2017 zal Autodesk prijzen van verschillende individuele multi-user licenties verhogen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

autodesk front

Autodesk heeft enige tijd geleden de transitie ingezet om langzaam over te gaan naar een enkel licentiemodel. Dit alles vanuit het oogpunt van Software as a Service (SaaS).

 
Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

De Autodesk BIM kit

09-02-2017 16:12

De Autodesk BIM kit is een 3-jarig Autodesk abonnement inclusief een zéér scherp geprijsde training. *Neem contact op met CADexpress voor meer informatie. 

 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

AutoCAD 360 Pro en andere Cloud-software

Autodesk zet groots in op Cloud & Collaboration-software en -tools, en dat  niet zonder reden. Het is echter vaak nog onduidelijk wat nou de doelstelling is van dergelijke software en tools. Om dat op te helderen, zal ik daar in deze blog wat nader op ingaan.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Veel bedrijven zijn bekend met ‘BIM-en’ en zijn hiermee inmiddels al gestart. BIM (Building Information Modeling) is bij veel bedrijven ook al volledig geïntegreerd. Er zijn echter nog genoeg organisaties die weliswaar weleens gehoord hebben van BIM, maar niet precies weten wat het inhoudt of de knoop nog niet hebben doorgehakt. Het voelt vaak toch als een (te) grote investering om Autodesk Revit aan te schaffen en tevens te investeren in een geschikte training om de tekenaar up-and-ready te krijgen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door Paul Driessen

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand