Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

VR en AR Madness!

12-11-2018 15:20

Virtual reality (VR) en augmented reality (AR) zijn bekende fenomenen. Deze spelen al jaren een grote rol en ontwikkelen zich steeds verder. De spelindustrie is inmiddels al in het stadium dat je met een VR-headset, zoals de HTC Vive of Oculus Rift, een spelervaring krijgt alsof je in het spel zit. Zo houd je met Beat Saber zelfs twee laserzwaarden vast en oefen jij de Jedi-technieken. Door de Star Wars films en de games van vroeger had je daar altijd al van gedroomd.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Revit Server of BIM 360?

01-10-2018 14:18

Jaren roept men dat we moeten gaan “BIMMEN” om de bouwprojecten te stroomlijnen. Met Building Information Modeling (BIM) wordt er gedurende het project tijdwinst geboekt, faalkosten gereduceerd, vindt er ketenintegratie plaats en wordt er beter gecommuniceerd tussen de belanghebbende partijen in het bouwproject.

Het klinkt “too good to be true”, maar dat is het niet want Autodesk biedt al jaren de mogelijkheid om dit te doen met de Revit Server en nu BIM 360 (voorheen C4R). Dit wist je tóch al?

Lees meer
Tags:
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Wat heel veel loyale Autodesk gebruikers niet weten is dat je tijdens het contract van je Revit-, AutoCAD- of Inventor abonnement altijd de stap kunt maken naar een Collectie. Stel je zit midden in een project en je merkt dat het werken met Revit ervoor zorgt dat de data uitwisseling met de externe partij verbetert en de werkefficiëntie omhoog gaat, dan hoef je niet afzonderlijk een nieuw Revit abonnement af te sluiten.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Zolang de Rode Duivels nog strijden voor de wereldbeker krijgt iedereen 15% Extra WK Korting op de SpaceMouse Enterprise Kit en de SpaceMouse Wireless Kit.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door Riley Marlisa

Beste CADexpresser,

CD’s, DVD’s en de oerbekende Dongel zijn uit de tijd. De ontwikkelingen op ICT gebied zorgen ervoor dat termen zoals Cryptocurrency, Cyber-aanvallen en Cloud Computing bekend in de oren klinken. Ook Autodesk zorgt voor de nodige innovaties en vernieuwingen want als Autodesk gebruiker krijg je tegenwoordig de keuze om je oude conservatieve kooplicentie te behouden of om over te stappen naar een moderne huurlicentie in de vorm van een Autodesk abonnement. Ga jij ook met de tijd mee?

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door Riley Marlisa

Legacy Actie 15% Korting

07-05-2018 16:35

Het is weer zover, vanaf vandaag 7 mei kun je tot en met 20 juli een oude permante licentie inleveren waardoor je 15% korting krijgt op een nieuw 1- of 3 jarig abonnement. Uitstekend voor iedereen die de vorige Legacy Actie heeft gemist of voor de mensen die tijdens de voorgaande Legacy Acties een winterslaap hebben gehouden. Dit is met name voor AutoCAD 2019 heel aantrekkelijk omdat alle industrie specifieke toolsets zoals Mechanical, Eletrical en Plumbing nu bij een AutoCAD abonnement inbegrepen zijn. Pas wel op want de industrie specifieke toolsets zijn alleen voor de Windows gebruikers beschikbaar. Alleen de sportieve Mac gebruikers die aan Bootcamp doen kunnen dit via een omweg ook krijgen.
Ben jij die slaapkop geweest die de vorige 25% legacy actie heeft gemist? Als je nog oude software van Autodesk in bezit hebt, kun je die inleveren want je krijgt namelijk 15% korting op de nieuwste een- of driejarige Autodesk abonnementen bij inlevering van oude (permanente) licenties.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door Riley Marlisa

Upgrade oude Autodesk software Als je nog oude software van Autodesk hebt liggen is dit het moment om deze in te leveren. Je krijgt namelijk 15% korting op de nieuwste Autodesk abonnementen bij inlevering van oude (permanente) licenties zoals AutoCAD 2014 of AutoCAD LT 2010, maar zelfs versies uit 1998 zijn in te leveren. Het gaat in dit geval om nieuwe een- of driejarige abonnementen op Autodesk software.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Blog door Paul Driessen

Met de branchecollecties van Autodesk krijgt u tegen een hele mooie prijs eenvoudigde toegang tot meerdere Autodesk-producten en gespecialiseerde oplossingen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Vanaf 7 november 2017 stopt Autodesk met de verstrekking van nieuwe abonnementen op de multi-user varianten.....

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Vanaf 7 november 2017 zal Autodesk prijzen van verschillende individuele multi-user licenties verhogen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Blog door CAD Express

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina