Om het maximale resultaat uit onze geavanceerde 3D software-applicaties te halen, is een perfecte afstemming met bijbehorende hardware een eerste vereiste. Ook daarin zijn wij thuis, want als enige CAD-dealer in de Benelux heeft CADexpress de status van HP Gold Partner Workstations verworven. Sindsdien is de vraag naar HP Workstations bij CADexpress sterk gestegen, want deze brengen de CAD-software tot topprestaties.

Wat is eigenlijk de onderscheidende kracht van CADexpress als het gaat om hardware? Heel eenvoudig: wij weten als geen ander wat de klant nodig heeft én wij hebben de kennis en ervaring in huis om de HP-systemen op de juiste wijze te configureren. De HP Workstations worden ontworpen, geoptimaliseerd, getest en gecertificeerd voor de Autodesk-applicaties waarmee u dagelijks werkt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw HP Workstation volledig compatibel is met uw Autodesk-software.

Wat wij ook weten is dat voor gebruikers van branchespecifieke software-applicaties voor BIM, Digital Prototyping en visualisaties over het algemeen de standaardoplossingen niet volstaan. Omdat er extreem veel hardware configuraties mogelijk zijn, zorgt CADexpress ervoor dat elk workstation volledig op uw behoeften aansluit. HP is zich ervan bewust dat geen enkele workstationgebruiker gelijk is, elk HP Workstation is maatwerk. Bij het inrichten van een workstation laat de IT-specialist van CADexpress zich daarom niet enkel leiden door de minimale systeemeisen; veel meer centraal staat de vraag wat er van de software door de eindgebruiker wordt verwacht. Daarmee biedt CADexpress als HP Gold Partner Workstations een hardware-oplossing voor elke individuele automatiseringsbehoefte.

Wat ook in het voordeel van onze klanten werkt, is dat Autodesk en HP al jarenlang samenwerken. Als Gold Partner verenigt CADexpress de knowhow van beide grote spelers. De voordelen voor de gebruiker van Autodesk-applicaties zijn duidelijk: de software en hardware zijn perfect op elkaar afgestemd. Bij het maken van creatieve 3D-ontwerpen zijn supersnelle grafische prestaties essentieel. Dankzij de HP Workstations, die zich onderscheiden door hun ultieme processorkracht, worden complexe renderings- en andere data-intensieve projecten razendsnel uitgevoerd. Bij het verwerken en visualiseren van grote, complexe dataverzamelingen staan de HP Workstations dan ook garant voor baanbrekende prestaties. Hierdoor behoudt u als gebruiker van Autodesk-applicaties een blijvende voorsprong op de concurrentie.

Kortom, dankzij de uitgebreide kennis van 3D CAD-software van CADexpress in combinatie met de hardware-kennis bent u verzekerd van een optimaal werkend ICT-systeem én netwerk, en is de continuïteit van uw organisatie altijd gewaarborgd. Daar kunt u op vertrouwen!