In mijn vorige blog schreef ik al dat de Autodesk Design Suites zullen verdwijnen en in deze blog zal ik vertellen wat er hiervoor in de plaats komt en wat het allemaal precies inhoudt.

Autodesk Industry Collections

Op 1 augustus 2016 introduceerde  Autodesk de Industry Collections. Deze zijn vanaf deze datum ook bij ons verkrijgbaar als abonnement.

Met de Industry Collections wil Autodesk meer overzicht creëren door niet 'tig' verschillende Suites aan te bieden, maar de keuze simpel te houden en drie branchecollecties aan te bieden, te weten:

- Architecture, Engineering & Construction Collection (Bouw)

- Autodesk Product Design & Manufacturing Collection (Werktuigbouw)

- Media & Entertainment Collection

 

Voordelen Autodesk Industry Collections

Met een abonnement op een van deze drie collecties heb je altijd toegang tot de nieuwste softwareversies en upgrades. Bovendien kun je ervoor kiezen om het abonnement af te sluiten voor verschillende flexibele termijnen. Alsof dat nog niet genoeg is, is het nu ook mogelijk om naast de single user-versie voor een multi user-licentie te kiezen.

De Industry Collections zijn voorzien van een brede selectie van de meest essentiële Autodesk-software voor je eigen branche; je krijgt dus echt waar voor je geld.

 

Meer informatie over de Autodesk Industry Collections of de Autodesk Design Suites?

Als je nog vragen hebt over de Industry Collections of over de huidige Autodesk Suites kun je deze altijd aan ons stellen via tel. 088 3977 377 of via e-mail info@cadexpress.eu

 

Groet,

Paul Driessen

Automatiseringsadviseur
CADexpress.eu