Met de branchecollecties van Autodesk krijgt u tegen een hele mooie prijs eenvoudigde toegang tot meerdere Autodesk-producten en gespecialiseerde oplossingen.

De belangrijkste Autodesk gereedsschappen

We bieden de beste software voor uw werkzaamheden samen aan, ideaal voor wanneer u gebruikmaakt van meer dan één Autodesk-product.

Voor u alleen en voor het hele team

U kunt nu kiezen voor abonnementen met toegang voor één gebruiker of met toegang voor meerdere gebruikers, voor als u software wilt delen.

Eenvoudig softwarebeheer

U hebt altijd toegang tot de nieuwste software, met eenvoudige controle over updates en toegang, een uniforme aanbestedingscyclus, en eenvoudiger licentiebeheer.

Technologie met altijd de juiste software

Ontworpen om dankzij verbeterde workflows continu mee te groeien en u eenvoudig toegang te bieden tot nieuwe toepassingen en cloudservices, om zo te voldoen aan uw veranderende zakelijke behoeften.

  • COLLECTIE VOOR ARCHITECTUUR, ENGINEERING EN DE BOUW
    Geïntegreerde BIM-tools voor het ontwerpen van gebouwen, civiele infrastructuur en constructiewerken. Ontwerp en maak uw gebouwen met Autodesk Revit. De Autodesk collectie voor architectuur, engineering en bouw biedt u toegang tot een geïntegreerde toolset en krachtige workflows, zodat u optimaal kunt werken en concurrerend kunt blijven.
  • PRODUCT DESIGN & MANUFACTURING COLLECTION
    Ontwerp en maak uw producten met Autodesk Inventor, inclusief volledig geïntegreerde simulatie en 5-assige CAM met Autodesk Nastran In-CAD en HSM. Ontvang de nieuwste versies van AutoCAD en andere producten uit de collectie en ontdek de mogelijkheden van productontwikkeling in de cloud met Fusion 360.