Wat heel veel loyale Autodesk gebruikers niet weten is dat je tijdens het contract van je Revit-, AutoCAD- of Inventor abonnement altijd de stap kunt maken naar een Collectie. Stel je zit midden in een project en je merkt dat het werken met Revit ervoor zorgt dat de data uitwisseling met de externe partij verbetert en de werkefficiëntie omhoog gaat, dan hoef je niet afzonderlijk een nieuw Revit abonnement af te sluiten.

Autodesk Revit - Architecten software

Zelfs als je even 3DS Max erbij wilt pakken om die fotorealistische rendering te maken, kan dit gewoon.

Autodesk 3ds max

Of je zit in  de laatste stappen voordat de bouw start en je wilt nog analyseren of de maatvoering klopt en past, dan kun je Navisworks Manage erbij pakken voor Clash Detectie.

Autodesk Navisworks

Autodesk geeft je namelijk de mogelijkheid om voor de resterende maanden in het contract het abonnement om te zetten naar een AEC collectie of PD&M collectie.

Dit geeft je een enorme besparing en flexibiliteit zodat je op elk moment de software naar jouw wensen kan uitbreiden. Zo kun je bijvoorbeeld een AutoCAD licentie die nog 2 maanden loopt, voor 2 maanden uitbreiden naar een AEC collectie waardoor je slechts €215,- extra hoeft te investeren.

Stel je zou afzonderlijk een maandabonnement kiezen voor de AEC collectie dan kost je dat dus gewoon zomaar even € 375,-.  Zelfs een maandelijkse licentie op Revit is al €305,- per maand dus tel uit je winst!

De mogelijkheid om het Autodesk abonnement flexibel te gebruiken hebben weinig mensen in de gaten. Als ik dagelijks met klanten spreek, weten ze niet eens dat deze optie bestaat. Dat is toch gek?

Daarnaast kreeg ik deze week een mail met de titel “The latest updates from Autodesk Channel News”. Ook Autodesk geeft mij blijkbaar aan dat er weinig mensen zijn die weten van deze mogelijkheid en daarom gaat Autodesk dit aantrekkelijker maken. Daarom wil ik het nog even onder de aandacht brengen. Van 7 augustus tot en met 25 oktober ontvangt iedereen die naar een Collectie switcht namelijk 20% extra korting op de verkoopadviesprijs voor de resterende maanden van het abonnement.

Dus in het eerder beschreven voorbeeld investeer je in plaats van € 215,- maar liefst € 172,-!! Bel even voor de voorwaarden en dan helpen wij je graag!

Het CADexpress Team,

Riley