Bij de keuze voor een goede werkplek heeft de werknemer het steeds meer voor het zeggen.  Een standaard werkplek, gefaciliteerd met een simpel pc’tje, voldoet tegenwoordig niet meer. Nee, anno 2016 verwacht de werknemer op z'n minst dat hij de mogelijkheid heeft om te switchen van werkplek en dat hij thuis of onderweg aan de slag kan. Uiteraard hangt hierbij veel af van de functie van de werknemer. Daarbij komt dat al deze wensen, of beter gezegd eisen, bij de directie tot veel hoofdbrekens kunnen leiden. Een investering kan immers maar één keer worden gedaan. Dat laatste geldt zeker voor hardware.

Ongeacht of het nu gaat om een desktop, notebook, grafische workstation, tablet of Thin Client:  uiteindelijk dienen al deze hardware-opties als gereedschap. Het ene gereedschap zorgt voor meer flexibiliteit en mobiliteit, het andere onderscheidt zich juist door de krachtige prestaties. Voor welke hardware-oplossing ook wordt gekozen: voorop staat dat die moet zorgen voor een hogere productiviteit en effectiviteit. Want alleen daarvan wordt uw organisatie beter. Laat u daarom altijd goed adviseren voordat u een definitieve keuze maakt. ICN Solutions is daarbij graag uw professionele partner. Een goed advies stopt  niet bij de keuze van het betreffende product. Per product  zijn namelijk weer vele modellen beschikbaar met verschillende specificaties. Of de investering lonend is, hangt grotendeels af van de  keuze  van de juiste specificaties.. Bij de keuze moet u ook altijd voor ogen houden voor welk doel de hardware-oplossing gebruikt gaat worden. Een voorbeeld: een laptop die uitsluitend  voor powerpoint-presentaties wordt ingezet, vraagt veel minder processorkracht dan een pc die gebruikt wordt voor het verwerken en visualiseren van grote, complexe dataverzamelingen.

ICN Solutions kan door de juiste vragen te stellen een goed onafhankelijk advies geven over welke hardware-oplossing bij welke werknemer past en welke investering het meest lonend is voor uw organisatie.

David Dilien

Wanneer het vervangen van werkplekken hoog op uw agenda staat voor 2016, neem dan contact op met ondergetekende. Ik help u graag bij het samen maken van de juiste keuze van uw hardware-oplossing.

Groet,

David Dilien
Automatiseringsadviseur
CADexpress.eu

Telefoonnummer: 073 - 750 6 782
LinkedIn