Zoals bij velen al bekend, stopt Autodesk met de verkoop van permanente licenties. Het grootste deel van alle software is vanaf 1 februari van dit jaar alleen nog maar beschikbaar in een abonnementsvorm, of eenvoudiger gezegd ‘huurlicentie’. Na 30 juli is het zo dat alle software, en dus ook de verschillende Design Suites die nu nog beschikbaar zijn als kooplicentie, uitsluitend in een abonnementsvorm worden aangeboden.

Na deze datum kun je Autodesk-software dus alleen nog maar aanschaffen in een abonnementsvorm.

 

Voordelen Autodeskabonnementen

Een abonnementsvorm voelt nog niet voor iedereen als de beste oplossing en voor sommigen voelt een kooplicentie nog steeds vertrouwder. Ondanks dat heeft een abonnementsvorm zeker voordelen ten opzichte van een permanente licentie.

Bij huur is er namelijk geen grote investering bij aanschaf nodig en je betaalt alleen voor de periode dat je de software gebruikt. Daarnaast is een abonnementsvorm ideaal voor ontwerpprofessionals  die een licentie voor een bepaalde periode willen gebruiken, bijvoorbeeld bij bepaalde projecten. Doordat je alleen betaalt voor de periode dat je de software gebruikt, betaal je dus nooit teveel!

 

Permanente licenties nu met 20% korting!

Gaat je voorkeur toch uit naar een permanente licentie, dan is dit het moment om deze aan te schaffen. Tot 22 juli  geven wij namelijk maar liefst 20% korting op de nog beschikbare, permanente Autodesk Design Suites! Hierbij gaat het met name om de volgende Autodesk Design Suites:

 

Industry Collections

Vanaf 1 augustus 2016 zullen de verschillende Autodesk Design Suites helemaal niet meer verkrijgbaar zijn, dus ook niet in een abonnementsvorm.  Op die datum introduceert Autodesk de Industry Collections. Hierover later meer.  Het is overigens gewoon mogelijk om bestaande abonnementen op Design Suites in stand te houden.

 

Heeft u nog vragen over de aankomende veranderingen of wilt u meer informatie over de actie?

Neem dan nu contact met ons op via tel. 088 3977 377 of e-mail: info@cadexpress.eu

Groet,

Paul Driessen

Automatiseringsadviseur
CADexpress.eu