Vertel ons wat er nόg beter kan!

Als ontwerpprofessional in de bouw, werktuigbouw of civiele techniek is het u vast niet ontgaan: sinds kort is de website van CADexpress (www.cadexpress.eu) in een nieuw jasje gestoken. Compleet met een geheel vernieuwde webshop waar u terecht kunt voor al uw CAD-software, Autodesk-trainingen én hardware. Overzichtelijk en met een aantrekkelijke look-and-feel. Alles erop gericht om het u als klant van CADexpress zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken.

In de afgelopen jaren is CADexpress uitgegroeid tot de grootste CAD-webwinkel in de Benelux. Wij zijn niet zomaar zo groot geworden. Dat is ons alleen gelukt door goed naar u als klant te luisteren en uw wensen altijd voorop te stellen. Daarom zijn wij ook nu heel benieuwd naar wat u als ontwerpprofessional vindt van onze nieuwe website en webshop.
Hoe komt de nieuwe vormgeving bijvoorbeeld op u over? Is de website naar uw mening overzichtelijk ingedeeld? Wat kan er anders of beter in uw ogen? Ook heel belangrijk: kunt u de website goed bekijken op uw tablet of smartphone? Biedt de website u de informatie waarnaar u op zoek bent? Of mist u nog iets? Kunt u de software, trainingen of hardware waarnaar u op zoek bent snel vinden?
Misschien heeft u al eens een bestelling geplaatst via onze nieuwe webshop: wat waren uw ervaringen hiermee? Verliep de bestelling vlot of is dat nog voor verbetering vatbaar? Hoe ervaart u onze service? Als u ons bijvoorbeeld telefonisch eens geraadpleegd  heeft over de aangekochte producten, vindt u dan dat u snel en goed werd geholpen?
Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen met CADexpress. En horen vooral graag van u wat er nόg beter kan. Aarzel niet en laat het ons weten. Uw mening telt!
Stuur een mailtje naar: info@cadexpress.eu
Uw verbetersuggesties zijn voor ons een stimulans om CADexpress nog verder te perfectioneren. Zodat wij ook in de toekomst de grootste CAD-webwinkel in de Benelux blijven met de best mogelijke service. Snel, makkelijk en goedkoop. Met minder nemen wij geen genoegen! U toch ook niet?