Veel bedrijven zijn bekend met ‘BIM-en’ en zijn hiermee inmiddels al gestart. BIM (Building Information Modeling) is bij veel bedrijven ook al volledig geïntegreerd. Er zijn echter nog genoeg organisaties die weliswaar weleens gehoord hebben van BIM, maar niet precies weten wat het inhoudt of de knoop nog niet hebben doorgehakt. Het voelt vaak toch als een (te) grote investering om Autodesk Revit aan te schaffen en tevens te investeren in een geschikte training om de tekenaar up-and-ready te krijgen.

 

Revit LT Suite

Speciaal voor (kleine) organisaties die geen al te forse investering willen doen, maar toch de stap naar BIM willen maken, heeft Autodesk Revit LT ontwikkeld. De praktijk bewijst dat Revit LT uitstekend voldoet aan de behoefte van deze organisaties, temeer daar dit 3D-pakket financieel een slok op een borrel scheelt. De Revit LT Suite bevat naast Revit LT 2017 ook AutoCAD LT 2017. Het verdient wel aanbeveling om door ons eerst te laten checken of Revit LT geschikt is voor jullie organisatie!

 

BIM Kit

Om optimaal voorbereid met BIM te beginnen, is het raadzaam om bij CADexpress een BIM Kit aan te schaffen. Hiermee krijg je naast de software ook een bijpassende training en zijn jullie als bedrijf meteen klaar om te starten met BIM.

De BIMKit is nu verkrijgbaar met extra korting. Bij een 3-jarig abonnement ontvang je het 3e jaar helemaal gratis en ook de 5-daagse training is extra voordelig in deze BIMKit!

De BIMKit is dus de ideale gelegenheid om de sprong te maken van 2Dtekenen naar 3D-modelleren!

 

3B LT

Wij hebben ook een werkmethodiek voor Revit LT ontwikkeld waarmee onervaren Revit-gebruikers een vliegende start kunnen maken: De 3B Werkmethodiek. Hiermee beschikt de gebruiker over verschillende bibliotheken en templates. Deze 3B LT-licentie heeft tevens het Bouwbesluit geïntegreerd en bevat bovendien  honderden overige tools die je kunnen helpen om nóg sneller en productiever te worden.

 

Informatie over BIM of de BIMKit

Wil je méér informatie over BIM, de BIMKit of Revit LT? Neem dan telefonisch contact met mij op via tel. 088 3977 377 of via mail: info@cadexpress.eu. 

 

Groet,

Paul Driessen

Automatiseringsadviseur
CADexpress.eu