De Rode Duivels zijn strijders op het WK.

Omdat wij Nederlanders dit jaar niet mee doen met het fantastische voetbaltoernooi steunen wij de Rode Duivels voor al onze klanten in België. Dit jaar zit het WK voetbal vol met verassingen want der Mannschaft doet na de groepsfase niet meer mee en de grote voetbalsterren Messi en CR7 zijn ook al naar huis gestuurd.

Rusland heeft veel thuisvoordeel dit jaar want ze hebben Spanje knock-out geslagen en daarnaast roepen de Engelsen al dat dit het jaar moet zijn dat ze eindelijk “The World Cup” mee naar huis gaan brengen. De TOTO-spelers zijn diep betreurd want veel voetbaluitslagen zijn onvoorspelbaar geweest, maar dat is niet waar als je voor België bent. De Rode Duivels hebben namelijk nog geen wedstrijd verloren op dit toernooi!

Zolang de Rode Duivels blijven strijden op het WK geeft CADexpress elke klant 15% extra WK korting op de SpaceMouse Enterprise Kit en SpaceMouse Wireless Kit van 3D Connexion . Voor deze actie moet je wel de juiste kortingscode invullen en ik geef je een hint: “Dit volkslied is geschreven door Jenneval en heeft te maken met het Hertogdom Brabant”.

Als je de kortingscode graag wil weten moet je bellen naar 088-3977377 en dan moet je me haarfijn uitleggen waarom jij een fanatieke supporter bent.  De Actie geldt dus uiterlijk tot en met zondag 15 Juli als de Rode Duivels de finale weten te behalen.
In het weekend zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Het CADexpress Team,

Riley