Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Abonneren op RSS-feed

Bouwkundige software

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Revit brengt BIM in de praktijk

Binnen de hedendaagse bouw is BIM (Building Information Modeling) niet meer weg te denken. AutoCAD Revit LT, AutoCAD Architecture, Autodesk Revit en de 3B Werkmethodiek zijn software-oplossingen die bij uitstek geschikt zijn voor het in praktijk brengen van BIM (Building Information Modeling). Hierdoor wordt de samenwerking tussen architect, constructeur, installateur, modelleur, aannemer, gebouwbeheerder en andere partners in de bouwkolom aanzienlijk bevorderd. Immers, met BIM, ook wel 'virtueel bouwen' genoemd, wordt een digitaal 3D-ontwerp gemaakt, vóórdat de bouw daadwerkelijk start. Dit is zeer bevorderlijk voor een efficiënt verloop van het bouwproces. BIM bevordert de onderlinge afstemming, voorkomt fouten en vertragingen en geeft opdrachtgevers inzicht in het eindresultaat. Ook tijdens de exploitatiefase kan BIM meerwaarde bieden voor de beheersorganisatie. BIM is hoe dan ook de volgende stap in de professionalisering van de totale bouwkolom.

Bespaar tijd en kosten met Autodesk Building Design Suite

Door de softwarepakketten niet individueel, maar in een complete suite aan te schaffen, bespaart u veel tijd op de installatie, implementatie en het beheer van de software. Daarnaast is Autodesk Building Design Suite aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan de losse Autodesk-producten.

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand