Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

3B Tools

Maak werken met Revit effectiever

Een optimaal virtueel ontwerp- en bouwproces: dát is wat telt voor u als Autodesk Revit-gebruiker. De 3B Tools van CADexpress helpt u om Autodesk Revit veel effectiever te gebruiken. Ontwerpen in 3D was nog nooit zo efficiënt.

Krachtig gereedschap voor BIM

Binnen de hedendaagse bouw zijn BIM (Building Information Modeling) en Autodesk Revit niet meer weg te denken. Steeds meer bouwpartners ontdekken de voordelen van virtueel bouwen. 3B Tools van CADexpress biedt Autodesk Revit-gebruikers een krachtig gereedschap om het ontwerp- en bouwproces vergaand te optimaliseren volgens de Nederlandse normen. Door effectiever gebruik te maken van Autodesk Revit reduceert u ontwerpuren, vermindert u opstartkosten en beperkt u faalkosten. 3B Tools neemt u veel werk uit handen.

Onmisbare tool in het BIM-proces

3B Tools is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Nederlandse bouwwereld, waaronder leden van. Praktijkervaringen en behoeften van gebruikers vormen voor de Autodesk Revit-specialisten van CADexpress een belangrijke basis bij het steeds verder ontwikkelen van 3B Tools. Het resultaat is een multidisciplinaire werkmethodiek met meer dan honderd handige tools die geschikt zijn voor alle fasen in het bouwproces. Voor zowel architecten, bouwkundig modelleurs, constructeurs, aannemers, installateurs als gebouwbeheerders is 3B Tools een onmisbare schakel in het BIM-proces.

Op maat voor Nederlandse bouwpraktijk

3B Tools maakt Autodesk Revit geschikt voor de Nederlandse bouwpraktijk. Met de 3B Bouwbesluit Module kunt u bijvoorbeeld snel en gemakkelijk toetsen of uw Autodesk Revit-ontwerp voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. 3B Tools is ook uniek doordat het de enige volledig Nederlandstalige Revit-applicatie is. Compleet met een Nederlandstalige handleiding en Nederlandstalige uitleg van alle bouwkundige elementen (Families).

Eenvoudige data-uitwisseling

3B Tools voldoet aan de Rijksgebouwendienst (RgD) BIM-norm en omvat een bibliotheek met meer dan 3.000 bouwkundige elementen (Families) voor Autodesk Revit. Ongeacht architect, modelleur, constructeur, installateur, aannemer, opdrachtgever of gebouwbeheerder: de specifieke omschrijving van alle bouwkundige elementen vereenvoudigt een eenduidige data-uitwisseling tussen de diverse disciplines in het bouwproces.

Snelle terugverdientijd

3B Tools is gebruiksvriendelijk en daardoor snel en eenvoudig te leren. Al vanaf dag één maakt u aanzienlijk effectiever gebruik van Autodesk Revit. Dat levert meteen een beter projectrendement op. 3B Toolsis daarmee een investering die zichzelf snel terugverdient.

3B Bouwbesluit Module: tijdsbesparing tot 60 procent

Het maken van een Bouwbesluit-toets is tijdrovend. Eventuele wijzigingen in het ontwerp maken dat u blijft meten, rekenen en aanpassen. Dit alles behoort tot het verleden. Dankzij de 3B Bouwbesluit Module maakt u effectiever gebruik van Autodesk Revit en bespaart u tot maar liefst 60 procent tijd. Met deze tool is het mogelijk te toetsen op oppervlakte, daglicht, ventilatie en spui.

Verbeter uw projectrendement met 3B Tools door:

• minimale opstartkosten (snel te leren applicatie)
• volledig Nederlandstalige applicatie
• bibliotheek met ruim 3.000 Families voor Autodesk Revit
• beperking faalkosten
• minder ontwerpuren
• een optimaal ontwerp- en bouwproces door een effectiever gebruik van Autodesk Revit


Kijk voor méér informatie op www.3BTools.nl of bel ons op 088 39 77 377