Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD Revit LT

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

per pagina

Revit LT is gebaseerd op het Revit-platform voor BIM

Autodesk AutoCAD Revit LT 2018 is speciaal ontworpen voor ontwerpers die nog tweedimensionaal werken en uiteindelijke willen overstappen naar BIM. Met dit softwarepakket kunnen architecten, constructeurs, ontwerpers en andere bouwprofessionals 3D-ontwerpen en documentatie creëren voor een efficiënter bouwproces. 

Ontwerp en visualiseer in 3D

Dankzij Autodesk AutoCAD Revit LT 2018, dat ook verkrijgbaar is binnen Autodesk AutoCAD Revit LT Suite 2018, kunt u ontwerpen virtueel bekijken in een 3D-gebouwmodel. Dit verhoogt het inzicht in het bouwproces en maakt ontwerpcommunicatie met uw opdrachtgevers aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter.

Automatisch bijwerken 3D-gebouwmodel

Met Autodesk AutoCAD Revit LT 2018 kunt u gelijktijdig aan ontwerp en documentatie van bouwprojecten werken. Wijzigingen aan het ontwerp worden automatisch bijgewerkt in het 3D-gebouwmodel. Daardoor is de consistentie binnen het ontwerp gewaarborgd, is de coördinatie rond de tekeningen eenduidiger en wordt het aantal fouten gereduceerd. Bovendien is met projectpartners een moeiteloze uitwisseling mogelijk  van de 3D-ontwerpen in DWG- of RVT-bestandsformaat. Dit alles draagt wezenlijk bij aan een efficiënter ontwerp- en bouwproces. 

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand