Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Revit

Autodesk Revit

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Wat is Revit?

Autodesk Revit is een ontwerpprogramma waarmee BIM-modellen kunnen worden gecreëerd. BIM (Building Information Modeling) zorgt ervoor dat jouw project zo efficiënt mogelijk verloopt en dat de faalkosten van jouw project worden geminimaliseerd. Door het gebruik van Revit zorgt je ervoor dat ieder teamlid naadloos met elkaar kan samenwerken, waar dan ook ter wereld. Teamleden kunnen gezamenlijk met elkaar samenwerken binnen een project in de ontwerpsoftware en annotaties toevoegen voor andere teamleden. Wil je herhalende taken automatiseren in Revit? Installeer dan bovenop Revit het 3B Tools pakket. Routinematige taken zullen volledig door het systeem worden opgenomen zodat jij je kan focussen op belangrijkere taken.

 

Waarom een Revit licentie kopen bij CADexpress?

CADexpress is de expert in Revit met al meer dan 20 jaar ervaring. Door onze ervaring zijn we de grootste CAD-webshop van Nederland en België. Weet je niet zeker of Revit geschikt is voor jouw project of wens je meer informatie te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Autodesk Experts.