Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk Revit 2019

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Autodesk Revit brengt BIM in de praktijk

Binnen de hedendaagse bouw is BIM (Building Information Modeling) niet meer weg te denken. Een programma dat bij uitstek geschikt is voor het in praktijk brengen van BIM is Autodesk Revit. Dit is hét pakket voor het ontwerpen en bouwen van bouwkundige elementen in 3D. Hierdoor wordt de samenwerking tussen architect, installateur, aannemer, gebouwbeheerder en andere partners in de bouwkolom aanzienlijk bevorderd. Immers, met BIM, ook wel 'virtueel bouwen' genoemd, wordt een digitaal 3D-ontwerp gemaakt, vóórdat de bouw daadwerkelijk start. Alle bij de bouw betrokken partners hebben toegang tot het meest actuele virtueel ontwerp; hierdoor werken alle partners in de bouwkolom altijd met dezelfde informatie. Dit is zeer bevorderlijk voor een efficiënt verloop van het bouwproces. Bovendien worden met Autodesk Revit alle eventueel in het proces vereiste ontwerpwijzigingen automatisch bijgewerkt, zodat het hele bouwproces veel meer samenhang vertoont en uitmondt in extra betrouwbare documentatie.

Revit 2018 "one-box"

Bij Revit 2018 zullen de voorgaande softwarepakketten Revit Architecture, Revit Structure en Revit MEP gebundeld worden naar één product: Revit "one-box". Alle functies van Revit Architecture, Revit Structure en Revit MEP zullen hierin terug te vinden zijn, voor de prijs van een afzonderlijk softwarepakket!

 

3B werkmethodiek-applicatie

Als u op zoek bent naar een applicatie voor Revit die speciaal gericht is op de Nederlandse markt en Nederlandse BIM gebruikers dan is de 3B Werkmethodiek-applicatie voor Autodesk Revit de oplossing voor het optimaliseren van uw Revit Architecture, Revit Structure en Revit MEP ontwerpomgeving. De enige Nederlandse werkmethodiek ontwikkeld voor en door bouwkundig Nederland.

De 3B Werkmethodiek is een praktische werkwijze gebaseerd op de Nederlandse standaarden binnen het ontwerpproces en voldoet aan de RgD BIM-norm.
Met tijdsbesparing tot wel 60%.

Voordelen van de 3B Werkmethodiek:
1. Reduceer ontwerpuren
2. Verminder opstartkosten
3. Beperk faalkosten
4. Optimaliseer uw (ontwerp)proces door Autodesk Revit effectief te gebruiken

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand