Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Autodesk NavisWorks

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Wat is Autodesk Navisworks?

Navisworks is een projectbeoordelingssoftware waarmee professionals modellen kunnen beoordelen en hier analyses op kunnen uitvoeren. Navisworks behoort onder de AEC Collection van Autodesk en werkt daarom naadloos met alle programma’s binnen deze collectie. Met gebruik van Navisworks kun je onder andere clash-detectie en constructie simulaties uitvoeren, 5D-projectplanning instellen en je project efficiënter coördineren.

 

Wat is het verschil tussen Navisworks manage en Navisworks simulate?

Met gebruik van Navisworks simulate bekijk en communiceer je projectdetails middels 5D-analyses en simulaties. Navisworks manage laat je modellen en gegevens beoordelen door een conflictdetectie uit te voeren. Door deze conflictdetectie zal je betere controle hebben over de projectresultaten.

 

Waarom Autodesk Navisworks kopen bij CADexpress?

CADexpress is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van Autodesk producten. Door dit specialisme hebben we niet alleen gecertificeerde experts maar zijn we ook gold partner van Autodesk. Intern hebben we niet alleen experts voor de bekende softwarepakketten zoals Revit of AutoCAD, maar ook voor Navisworks. Wil je graag meer weten over Navisworks of ben je geïnteresseerd in advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts.