Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Altijd up-to-date met CAD-trainingen en cursussen

Als Autodesk gecertificeerd trainingscenter biedt CADexpress een groot aantal één- of meerdaagse CAD trainingen aan, zodat u snel en effectief leert werken met de branchespecifieke CAD-software voor bouw, werktuigbouw of civiele techniek. Ongeacht of u nu een beginnende of een gevorderde gebruiker bent van de CAD-software van CADexpress: de praktijkgerichte trainingen helpen u bij het vergroten van uw vaardigheden en het verhogen van de productiviteit van het ontwerpproces. Zo bent u altijd up-to-date en behoudt u een blijvende voorsprong op de concurrentie. Als u weer helemaal bij wilt zijn met de nieuwigheden is een opfris autocad cursus een perfecte manier om snel weer aan de gang te kunnen met nieuwe features.

Subsidiemogelijkheden voor CAD-trainingen

Bepaalde CAD-trainingen en cursussen komen in aanmerking voor subsidies. CADexpress heeft de expertise in huis om u wegwijs te maken in het ondoorzichtige web van regels en subsidies. Dankzij de goede samenwerking met tal van subsidieverstrekkende instanties kunnen wij u goed op weg helpen bij eventuele subsidieaanvragen.