Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Abonneren op RSS-feed

Autodesk Cursus

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Waarom een Autodesk cursus nemen?

Autodesk software is dé software op het gebied van 3D-modellering. De softwarepakketten kunnen echter zeer uiteenlopend zijn en enkele functies zijn moeilijk te leren. Ben je net begonnen of wil je beginnen met het gebruiken van Autodesk producten? Neem dan een cursus in de Autodesk software die bij jouw project past. De cursussen zijn uiteenlopend van beginnende tot geavanceerde trainingen voor gevorderden. Hiermee geef je je kennis en ervaring een boost.

 

Subsidiemogelijkheden voor Autodesk cursussen

Bepaalde CAD-trainingen en cursussen komen in aanmerking voor subsidies. CADexpress heeft de expertise in huis om je wegwijs te maken in het ondoorzichtige web van regels en subsidies. Dankzij de goede samenwerking met tal van subsidieverstrekkende instanties kunnen wij je goed op weg helpen bij eventuele subsidieaanvragen.

 

Waarom een Autodesk cursus afnemen bij CADexpress?

CADexpress is gold partner van Autodesk en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de levering en het geven van cursussen voor Autodesk. Onze experts bieden bij de cursussen niet alleen theoretische voorbeelden maar ook voorbeelden uit de praktijk aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je na de cursus klaar bent om het werkveld te betreden of direct te starten aan je project. Wil je meer weten over onze Autodesktrainingen of vraag je je af welke training geschikt is voor jouw project? Neem dan contact op met een van onze gecertificeerde experts.