Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD (LT) trainingen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

De beste en goedkoopste autoCAD en autoCAD LT trainingen en cursussen

CADexpress heeft als Autodesk gecertificeerd trainingscenter een groot aantal één- of meerdaagse autocad trainingen en autocad cursussen aan, zodat u snel en effectief leert werken met de branchespecifieke CAD-software voor bouw, werktuigbouw of civiele techniek. CADexpress heeft cursussen voor de beginnende of de meer ervaren gebruiker van AutoCAD of AutoCAD LT software: de praktijkgerichte trainingen helpen u bij het vergroten van uw vaardigheden en het verhogen van de productiviteit van het ontwerpproces. Zo bent u altijd up-to-date en behoudt u een blijvende voorsprong op de concurrentie. Als u weer helemaal bij wilt blijven met de nieuwigheden is een opfris autocad cursus een perfecte manier om snel weer aan de gang te gaan met nieuwe features.

 

Subsidiemogelijkheden voor CAD-trainingen

Bepaalde CAD-trainingen en cursussen komen in aanmerking voor subsidies. CADexpress heeft de expertise in huis om u wegwijs te maken in het ondoorzichtige web van regels en subsidies. Dankzij de goede samenwerking met tal van subsidieverstrekkende instanties kunnen wij u goed op weg helpen bij eventuele subsidieaanvragen.