Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

AutoCAD (LT) trainingen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Waarom een AutoCAD LT cursus nemen?

AutoCAD LT kan lastig zijn wanneer je er nog geen ervaring mee hebt. Onze experts leren je niet alleen hoe het programma werkt, maar ook tegen welke problemen je kunt aanlopen. Deze problemen zullen voor een deel theoretisch zijn, maar onze trainers nemen ook voorbeelden uit de praktijk mee. Op deze manier bent je ervan verzekerd dat je na de training direct aan de slag kunt. Ben je al een gevorderde AutoCAD LT gebruiker? Geen probleem, onze gecertificeerde CAD-trainers bieden ook AutoCAD cursussen aan voor gevorderden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je elk project vol zelfvertrouwen aan kan gaan.

 

Subsidiemogelijkheden voor AutoCAD LT cursussen

Enkele CAD LT cursussen komen in aanmerking voor subsidie. De helpdesk van CADexpress kan je hierbij verder helpen. Door een nauwe samenwerking met verschillende verstrekkers van subsidies zorgen wij ervoor dat je het juiste advies ontvangt voor de subsidie voor jouw project. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts.

 

Waarom een AutoCAD LT cursus aanschaffen bij CADexpress?

CADexpress biedt Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je op de juiste manier leert en de juiste certificering kunt behalen. Hiernaast beschikt CADexpress over 20+ jaar ervaring in het geven van Autodesk trainingen. Door deze ervaring zijn we uitgeroepen tot Gold Partner van Autodesk. Door onze ervaring en partnerships zijn we er zeker van dat we ieder teamlid, beginner of expert, naar het volgende niveau kunnen tillen. Benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts.