Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Enscape™ Abonnementsvormen Zoom

Enscape™ Abonnementsvormen

Artikelnummer: enscape

Met Enscape kun je makkelijk en snel je modellen in real-time omzetten naar ware 3D ervaringen. Je hoeft hiervoor geen enkel ander programma te openen. Ontwerp in je eigen modelleersoftware terwijl je het in Enscape tot leven ziet komen.


Enscape is compatibel met SketchUp Pro, Rhinoceros, Autodesk Revit, ArchiCAD en Vectorworks.

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75
Productbeschrijving

  Details

  Functies Enscape:

  Voorontwerp: Vind de ontwerpstrategie die het beste aansluit op jouw project door sneller je ontwerpen te herhalen en te presenteren.

  Schematisch ontwerp: Maak aantrekkelijke schetsen en renders zonder restricties. Weeg zo dubbelzinnigheid en specificiteit af bij het nemen van beslissingen voor het ontwerp.

  Ontwerpontwikkeling: Door de real-time renderingen kun je klanten en betrokken partijen gemakkelijk op de hoogte brengen van het project en feedback verzamelen en bestuderen om tot de beste resultaten te komen.

  Documentatie: Doordat Enscape rechtstreeks gekoppeld is aan documentatiemodellen, worden problemen onmiddellijk bekeken en gecontroleerd. Zo kan er nog gezocht worden naar oplossingen vóórdat ze invloed zullen hebben op de planning of het budget.

  Bouwfase: Met VR-technologie kun je doelmatig FF&E-plattegronden weergeven. Op deze manier kunnen ontwerpers en klanten zich onderdompelen in het project en er werkelijk doorheen lopen. Zo hebben ze een duidelijk beeld om de laatse puntjes op de i te zetten.

  Systeemvereisten Enscape voor Windows:

  Besturingssysteem: Windows 10 of 11
  CPU: 2.4 GHz Processor
  RAM: 8 GB RAM
  Graphics: 100% OpenGL Videokaart 2+ GB. Aanbevolen: kaarten met een nVidia RTX chip. Deze kaarten ondersteunen OpenGL zeer goed en hebben kwalitatief goede drivers.

  Systeemvereisten Enscape voor Mac:

  Besturingssysteem: macOS Monterey 12.2.1
  - iMac 21,5” met 3.6 GHz quad-core Intel i3 met AMD Radeon 560 (4GB)
  - MacBook Pro 16” (2019) Core i7 met AMD Radeon Pro 5300m (4GB)
  - MacBook Air M1 (2020)

  Compatibel met: Enscape is compatibel met SketchUp Pro 2019 t/m 2022, Rhinoceros, Autodesk Revit, ArchiCAD en Vectorworks.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra info
  • Met de real-time rendering-technologie van Enscape kunt u uw project vanuit elke hoek aantrekkelijk vastleggen. Het is niet nodig om uw perspectief zorgvuldig aan te passen voordat u gaat renderen, start gewoon Enscape en vlieg naar de plekken die u mooi vindt. Het is volledig dynamisch.
  • Bied uw klanten de VR-ervaring alsof uw architectuur al is gebouwd: met Oculus Rift / HTC VIVE en Enscape is een virtuele doorloop van uw gebouw slechts één klik verwijderd. Stop met het uitleggen van je tekeningen - begin geweldige mensen met je ideeën en bied ze een virtual reality-ervaring van hun architecturale project.
  • Enscape werkt meestal naast Revit of SketchUp en weerspiegelt alle wijzigingen in uw constructie door middel van realtime weergave. Bovendien kunt u de Enscape walkthrough exporteren als een zelfstandig uitvoerbaar bestand om te distribueren naar uw klanten of collega's. Ze kunnen uw werk verkennen en zelfs het tijdstip van de dag veranderen.
  • Deel overweldigende 360º panorama’s met uw klanten. Zowel in mono als in stereo en bewaar het als los bestand of in de cloud, zodat ze makkelijk toegankelijk zijn.
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkNee
CMS tab