Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

CAD Laptops

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

per pagina

CAD Laptops

HP laptops en portable workstations zijn gespecificeerd op het gebruik van Autodesk software zoals AutoCAD, Revit en Inventor.

Wat is de meest geschikte computer voor AutoCAD, Inventor, Revit of SketchUp Pro? 

Het is niet altijd even duidelijk wat voor CAD workstations en CAD laptops geschikt zijn voor 3D software of andere CAD software zoals AutoCAD, Inventor of Revit maar ook visualisatiesoftware zoals SketchUp Pro of 3DS Max. De juiste keus voor hardware hangt van veel zaken af en wij kijken graag samen met jou naar de meest geschikte hardware oplossingen.

Advies bij uw keuze en een laptop op maat samengesteld

Wanneer je advies wilt bij uw keuze of wanneer u de laptop naar uw wensen wilt samenstellen, neem dan telefonisch contact op met +31 (0)88 3977 377 of stuur een bericht naar info@cadexpress.nl. Wij hebben als HP goldpartner de juiste kennis en ervaring in huis om samen met u op zoek te gaan naar de beste keus en de beste deal.