Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

CAD Workstations en PC's

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

per pagina

Wat is een CAD-workstation?

CAD-software kan veel vragen van je pc. Hierdoor komt het vaak voor dat bij gebruik van enkele of meerdere CAD-programma’s je pc erg traag wordt. Door een geschikt CAD-workstation aan te schaffen zorg je ervoor dat je naadloos binnen alle CAD-programma’s kan werken. Hierdoor zal niet alleen je project soepeler verlopen, maar ook de samenwerking binnen je team zal vergemakkelijken.

 

CAD-workstation op maat

Ben je op zoek naar een CAD-workstation op maat? Als HP-partner en expert in CAD beschikken wij over het netwerk en expertise om het juiste workstation voor jouw project samen te stellen. Ben je benieuwd naar welke CAD-workstations op maat geschikt zijn voor jouw project? Neem dan contact op met een van onze experts en we helpen je graag verder.

 

Waarom een HP CAD workstation kopen bij CADexpress?

CADexpress is officiële partner van HP en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van CAD-workstations. Door onze ervaring en expertise zijn we er zeker van dat we het ideale workstation kunnen leveren voor ieder soort project. Het juiste workstation zorgt ervoor dat je team efficiënt kan werken en snel kan schakelen tussen verschillende CAD-programma’s. Ben je benieuwd naar welk CAD-workstation geschikt is voor jouw project? Neem dan contact op met onze CAD experts.