Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 149 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

CAD Workstations en PC's

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

per pagina

CAD Workstations en PC's

De HP workstations  zijn gespecificeerd op het gebruik van Autodesk software zoals AutoCAD, Revit en Inventor. De workstations zijn speciaal geconfigureerd zodat er optimaal gewerkt kan worden met 3D CAD software zoals AutoCAD, Inventor, Revit en SketchUp Pro.

 

Wat is de meest geschikte computer voor AutoCAD, Inventor, Revit of SketchUp Pro? 

Het is niet altijd even duidelijk wat voor cad workstations en PC´s geschikt zijn voor 3D software of andere CAD software zoals AutoCAD, Inventor of Revit maar ook visualisatiesoftware zoals SketchUp Pro of 3DS Max. De juiste keus voor hardware hangt van veel zaken af en wij kijken graag samen met u naar de meest geschikte hardware oplossingen.

 

Advies bij uw keuze en een workstation op maat samengesteld

Wanneer u advies wilt bij uw keuze of wanneer u de cad workstation naar uw wensen wilt samenstellen, neem dan telefonisch contact op met +31 (0)88 3977 377 of stuur een bericht naar info@cadexpress.nl. Wij hebben als HP goldpartner de juiste kennis en ervaring in huis om samen met u op zoek te gaan naar de beste keus en de beste deal.

 
AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand