Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Monitoren

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

per pagina

Monitoren

Bent u op zoek naar een geschikte monitor voor uw project? CADexpress biedt de beste mointoren aan voor de meest geavanceerde ontwerpprogramma’s. Wanneer u gebruik maakt van ontwerpsoftware (zoals CAD software) is het belangrijk om een monitor te kopen met een hoge resolutie. Zo bent u ervan verzekerd dat u de fijne details in uw project opmerkt. Hiernaast is het belangrijk om de mogelijkheid te hebben om de aanpassingen van het scherp aan te passen voor optimale visualisaties voor uw modelleerwerk in AutoCAD, Revit, 3DS Max , Sketchup Pro en Inventor.

 

Waarom een monitor kopen bij CADexpress?

CADexpress is officieel gold partner van Autodesk en partner van Design8. Hiernaast heeft CADexpress meer dan 20+ jaar ervaring in de digitale ontwerpsoftware. Door deze samenwerkingen en ervaring zijn er ervan overtuigd dat we de ideale monitor voor uw project kunnen leveren. Heeft u vragen of welke monitor geschikt is voor uw project? Neem dan contact op met een van onze experts, we helpen u graag verder.