Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Monitoren

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Monitoren

Naast geschikte workstations en 3D muizen biedt CADexpress ook monitoren aan voor de inrichting van een geschikte werkplek. Bij monitoren is het belangrijk dat deze geheel naar de wensen van de gebruiker aangepast kunnen worden en dat de monitor over een hoge resolutie beschikt van minimaal 1920x1080, 2560x1440 of hoger . Hiermee wordt er bedoeld dat de hoogte verstelbaar is en de instellingen van het scherm aangepast kan worden voor optimale visualisaties tijdens het modelleren in Inventor, AutoCAD, Revit, 3DS Max of SketchUp Pro.

De CAD monitoren van CADexpress zijn er in verschillende soorten en maten en dus zit er altijd wel een beeldscherm bij dat geschikt is voor jouw werkzaamheden.
 Aan jou de keuze om met meerdere beelschermen te werken of je modelleerwerk uit te voeren op een 32 inch curved monitor.
Heb je zelf een specifiek model in gedachte? Neem contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.