Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Muizen

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

per pagina
 • 3Dconnexion CADMouse + CADMouse Pad

  CADMouse + CADMouse Pad 3Dconnexion (350 MM x 250MM)

   

  3Dconnexion CADMouse

  De CADMouse van 3Dconnexion is de ideale toevoeging voor al je 3D applicaties, zoals ontwerpprogramma's en als navigatietool in Google earth.

  3Dconnexion CadMouse Pad

  De CadMouse Pad is speciaal ontwikkeld voor de 3Dconnexion CADMouse.
  Meer info
  Excl. BTW: € 128,00 Incl. BTW: € 154,88

 • - Aktieprijs
  Spacemouse Wireless Kit 2 - 3Dconnexion - speciale prijs + 40 racepunten

  Spacemouse Wireless Kit 2 - 3Dconnexion - speciale prijs + 40 racepunten

  Inhoud SpaceMouse Wireless Kit 2

  3Dconnexion SpaceMouse Wireless met Carry Case
  -  3Dconnexion CADMouse Wireless met Carry Case
  -  3Dconnexion CADMouse Pad compact
  -  3Dconnexion Universal Receiver
  -  Micro-USB Cable

   

  Meer info
  € 240,79

  Excl. BTW: € 179,00 Incl. BTW: € 216,59

 • CADMouse Pro Draadloos 3Dconnexion

  CADMouse Pro Draadloos 3Dconnexion

  Nieuw!: 3Dconnexion CADmouse Pro Draadloos

  De CAD Mouse Draadloos van 3Dconnexion is de ideale toevoeging voor al je 3D applicaties, zoals Autodesk Revit, Autodesk Inventor, Autodesk 3dsMax maar ook uitermate geschikt voor het werken met AutoCAD LT of gewoon voor je andere dagelijkse werkzaamheden zoals Microsoft Office!

  Deze super ergonomische muis heeft een batterijduur van 3 maanden en een durabiliteit van 50 miljoen clicks. Ga jij dit halen?

  Meer info
  Excl. BTW: € 119,00 Incl. BTW: € 143,99

 • CADMouse Pro Draadloos Left 3Dconnexion

  CADMouse Pro Draadloos Left 3Dconnexion

  Nieuw!: 3Dconnexion CADmouse Pro Draadloos Left

  Ben jij een lefty en ben jij altijd al op zoek geweest naar een fijne linkshandige muis die jouw creativiteit stimuleert en tot uiting laat komen?
  De CAD Mouse Pro Draadloos Left  van 3Dconnexion is de ideale toevoeging voor al je 3D applicaties, zoals Autodesk Revit, Autodesk Inventor, Autodesk 3dsMax maar ook uitermate geschikt voor het werken met AutoCAD LT of gewoon voor je andere dagelijkse werkzaamheden zoals Microsoft Office!

  Deze super ergonomische muis heeft een batterijduur van 3 maanden en een durabiliteit van 50 miljoen clicks. Ga jij dit halen?

  Meer info
  Excl. BTW: € 119,00 Incl. BTW: € 143,99

 • CadMouse Pro 3Dconnexion

  CadMouse Pro 3Dconnexion

  CadMouse Pro – speciaal gebouwd voor professionals

  CadMouse Pro is de veelgeprezen, speciaal gebouwde muis die speciaal geschikt is voor ontwerp- en engineeringprofessionals.

  Met geavanceerde ergonomie en nauwkeurige kalibratie, biedt de full-size bedrade muis uitzonderlijk comfort en stille werking. De CadMouse-familie staat erom bekend de formule voor optimale prestaties en comfort te hebben ontwikkeld en wordt voortdurend verbeterd met op onderzoek gebaseerde ergonomische en technologische verfijningen, die een ideale gevoeligheid, reactiviteit en nauwkeurige controle bieden voor een verbeterde CAD-ervaring.

  Meer info
  Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79

 • CadMouse Compact 3Dconnexion

  CadMouse Compact 3Dconnexion

  CadMouse Compact - Compacte ergonomische muis voor professionals

  De 3Dconnexion CadMouse Compact is de ultieme bedrade muis die speciaal geschikt is voor ontwerp- en engineeringprofessionals die de voorkeur geven aan een compacte vormfactor vanwege hun handgrootte en griptype.
  De CadMouse-familie wordt voortdurend verbeterd met op onderzoek gebaseerde ergonomische en technologische verfijningen. Met geavanceerde ergonomie voor een verbeterde ervaring, superieur comfort en stille werking, biedt de bedrade muis ook ideale gevoeligheid, reactiviteit en nauwkeurige controle die een naadloze CAD-ervaring garanderen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 89,00 Incl. BTW: € 107,69

 • CadMouse Compact Wireless 3Dconnexion

  CadMouse Compact Wireless 3Dconnexion

  CadMouse Compact Wireless - Ontworpen voor de mobiele CAD-specialist

  De 3Dconnexion CadMouse Compact Wireless is ontwikkeld voor draadloze prestaties van het hoogste niveau in een handig compacte behuizing. Lichtgewicht en wendbaar, het is vooral geschikt voor ontwerp- en engineeringprofessionals die de voorkeur geven aan een compacte vormfactor en apparaten willen die bijzonder geschikt zijn voor mobiele werkstijlen. Met geavanceerde ergonomie, superieur comfort en een opnieuw ontworpen muiswiel, garandeert de draadloze muis ideale gevoeligheid, reactiviteit en nauwkeurige bediening die een naadloze professionele ervaring bieden.br />br /> Met tot drie maanden gebruik zonder opladen *, drievoudige connectiviteit en een op maat gemaakte draagtas, is CadMouse Compact Wireless voor gebruikers die betrouwbare draadloze technologie en ergonomie wensen tijdens hun werkervaring onderweg.br />br /> * Levensduur van de batterij gebaseerd op 8 uur per dag, 5 dagen per week.

  Meer info
  Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

per pagina