Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

HP Thunderbolt Dock 230W G2 Zoom

HP Thunderbolt Dock 230W G2 met combokabel

Artikelnummer: HP3TR87AA-ABB

Nieuwe vormen van docking en productiviteit met ons meest veelzijdige Thunderbolt™-dock, het kleine, geavanceerde HP Thunderbolt Dock G2. Ontworpen voor flexibiliteit op de werkplek en voorzien van functionaliteit voor netwerkbeheer[1]. Dit dock ondersteunt het aansluiten van USB-C™[2]-apparaten en (optioneel) geïntegreerde audio.[3] Zie hier een PDF voor de specificaties en compabiliteit. Geschikt voor HP Zbooks 15/17 G5, G4, G3.


Momenteel vanuit HP lange levertijden

Excl. BTW: € 245,00 Incl. BTW: € 296,45

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 245,00 Incl. BTW: € 296,45
Productbeschrijving

  Details

  Momenteel vanuit HP lange levertijden

  Bedien uw hele werkomgeving via slechts één USB-C™-aansluiting

  Sluit één USB-C™-kabel aan op uw notebook[2] om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en oplaadfunctionaliteit[4] met een dock dat zowel HP als niet-HP Thunderbolt™- en USB-C™-notebooks ondersteunt.[2]

  Nieuwe perceptie

  Win werkruimte terug met dit ruimtebesparende onderdeel dat zorgt voor een opgeruimd bureau. Het elegante ontwerp, zwart en afgerond, met gladde accenten, geeft een compleet nieuwe invulling aan het begrip dock.

  Zorg voor optimaal beheer van alle apparaten in uw organisatie

  Help de IT bij het beveiligen en op afstand beheren[5] van uiteenlopende HP notebooks en het dock met de geavanceerde functionaliteit voor netwerkbeheer[1] die in het dock is ingebouwd, zoals WoL en MAC Address Pass-Through, ongeacht voedingsstatus en PXE Boot.

  Maak maximale multitasking mogelijk

  Bekijk alle kleuren en details van uw projecten met een supersnelle verbinding naar twee externe 4K-schermen[6] zodra u uw notebook op het dock aansluit.

  Vergrendel het

  U kunt oproepen[5] zonder headset aannemen met ons eerste Thunderbolt™-dock met een oplossing voor audioconferencing. De optionele HP TB Dock-audiomodule[3] wordt zonder kabels verticaal aan het dock bevestigd.

  Vergrendel het

  Zet het basisdock vast op een bureau, tafel of uw notebook met behulp van de daarvoor bestemde sleuf met optioneel HP slot.[7]

  Scales across multiple devices and operating systems

  Get the flexibility and convenience of one universal dock for all of your Thunderbolt™ 3 and USB-C™ devices.[8]

  • [1] Geavanceerde beheerfuncties zoals WoL en MAC Address Pass-Through ongeacht voedingsstatus alleen ondersteund op HP Elite x2 1012 G2, HP Pro x2 612 G2, HP EliteBook 1040 G4, HP EliteBook x360 1020, 1030 G2, 800 G5, 700 G5, 600 G4, 400 G5, en G4 HP mobiele workstations per 17 januari 2018.
  • [2] Notebooks moeten de normen voor USB-C™-voeding, video, USB-C™ en Thunderbolt™ kunnen ondersteunen.
  • [3] HP TB Dock Audio Module wordt apart verkocht en is nodig voor audio.
  • [4] USB-C™-notebook laadt tot 100 watt op via één USB-C™-kabel. Combokabel, meegeleverd bij bepaalde modellen of apart verkrijgbaar en vereist voor notebooks tot 100 W en mobiele workstations tot 200 W.
  • [5] Internetservice is vereist en moet apart worden aangeschaft.
  • [6] Internetservice is vereist en moet apart worden aangeschaft.
Extra informatie

  Extra informatie

  mpn3TR87AA#ABB
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkHewlett Packard
CMS tab