Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 131 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Abonneren op RSS-feed

Infrastructurele software

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

per pagina

Krachtige BIM-oplossing voor civiele techniek en infrastructuur

Civieltechnische projecten - zoals transport-, land-, water- of energieprojecten - vragen om steeds meer expertise. Bij de planning, het ontwerp, de uitvoering en het beheer heeft u als civieltechnische professional veel baat bij branchespecifieke (teken)software. Autodesk Infrastructure Design Suite helpt u snel vooruit.

Dé civieltechnische oplossing voor planning, ontwerp en beheer

Autodesk Infrastructure Design Suite 2017 is een krachtige BIM-oplossing voor civiele techniek en infrastructuur. In deze uitgebreide suite worden de tools gecombineerd die nodig zijn voor de planning, het ontwerp en het beheer van civieltechnische projecten. Dé oplossing voor civiele ingenieurs, ontwerpers van nutsbedrijven en GIS-professionals. Ongeacht of u aan transport-, land-, water- of energieprojecten werkt: met behulp van Autodesk Infrastructure Design Suite profiteert u van de voordelen van het intelligente en op modellen gebaseerde BIM-proces. Hiermee krijgt u een beter inzicht zodat u uw projecten sneller, goedkoper en duurzamer kunt uitvoeren.

Productiever ontwerpen met Infrastructure Design Suite

Autodesk Infrastructure Design Suite 2017 is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Standard, Premium en Ultimate. De Standard-editie biedt een uitbreiding op vertrouwde AutoCAD-workflows. Dankzij uitgebreide toegang tot CAD- en GIS-gegevens krijgt u meer kennis over de bestaande situatie. De geo-ruimtelijke analysemogelijkheden zorgen voor meer inzicht in de haalbaarheid en de effecten van projecten. De intelligente, op modellen gebaseerde technologie van de Premium-editie helpt u om productiever te ontwerpen en te documenteren. Tijdrovende ontwerptaken worden versneld door specifieke softwareoplossingen, waaronder Autodesk Revit Structure. Met behulp van de geïntegreerde visualisatiemogelijkheden, zoals Autodesk 3ds Max Design, zet u civiele gegevens eenvoudig om in realistische en aansprekende presentaties. Zo kunt u het verhaal achter uw ontwerpen beter verkopen en méér opdrachten binnenhalen. De Ultimate-editie heeft bovendien als groot voordeel dat u daarmee vóór de start van de bouw potentieel kostbare conflicten kunt detecteren.

Bespaar tijd en kosten met Infrastructure Design Suite

Door de softwarepakketten niet individueel, maar in een complete suite aan te schaffen, bespaart u veel tijd op de installatie, implementatie en het beheer van de software. Daarnaast is Autodesk Infrastructure Design Suite aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan de losse Autodesk-producten.

 

AutoCAD LT nu voor maar 42,50 euro per maand