Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 190 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Abonneren op RSS-feed

Infrastructuur

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina
 • AEC Collection Abonnementen

  AEC Collection Abonnementen

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  De prijs van dit abonnement is alleen geldig voor nieuwe(*) abonnementen (*) Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.

  De Autodesk Industry Collections (branchecollections) vervangen de Autodesk Design Suites. De Architecture Engineering Construction Collection vervangt de Building Design Suites. Dat betekent geen keuzestress meer tussen de Building Design Suite Standard, Building Design Suite Premium of de Building Design Suite Ultimate!

  De collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw staat voor meer waarde voor een aantrekkelijke prijs!

  Meer info

  Van: € 385,00

  Aan: € 11.636,50

 • - Aktieprijs
  Autodesk Collectie voor Architectuur, Engineering & Bouw

  AEC collectie voor meerdere gebruikers (netwerk)

  Levertijd: 1-2 werkdagen

  Vervanger Building Design Suites

  De prijs van dit abonnement is alleen geldig voor nieuwe(*) abonnementen (*) Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.

  De Autodesk branchecollecties (Industry Collecties) vervangen de Autodesk Design Suites. De collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw vervangt de Building Design Suites en de Infrastructure Design Suites. Dat betekent geen keuzestress meer tussen de Building Design Suite Standard, de Building Design Suite Premium, de Building Design Suite Ultimate, de Infrastructure Design Suite Standard, de Infrastructure Design Suite Premium of de Infrastructure Design Suite Ultimate!

  De collectie voor Architectuur, Engineering en de Bouw staat voor meer waarde voor een aantrekkelijke prijs!

   

  Meer info
  € 5.584,15

  Excl. BTW: € 4.515,00 Incl. BTW: € 5.463,15

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Krachtige BIM-oplossing voor civiele techniek en infrastructuur

Civieltechnische projecten - zoals transport-, land-, water- of energieprojecten - vragen om steeds meer expertise. Bij de planning, het ontwerp, de uitvoering en het beheer heeft u als civieltechnische professional veel baat bij branchespecifieke (teken)software. De AEC collectie helpt je snel vooruit.

Dé civieltechnische oplossing voor planning, ontwerp en beheer

De Architecture, Engineering & Construction Collection is een krachtige BIM-oplossing voor civiele techniek en infrastructuur. In deze uitgebreide collectie worden de tools gecombineerd die nodig zijn voor de planning, het ontwerp en het beheer van civieltechnische projecten. Dé oplossing voor civiele ingenieurs, ontwerpers van nutsbedrijven en GIS-professionals. Ongeacht of je aan transport-, land-, water- of energieprojecten werkt: met behulp van de AEC collectie profiteer je van de voordelen van het intelligente en op modellen gebaseerde BIM-proces. Hiermee krijg je een beter inzicht zodat je de projecten sneller, goedkoper en duurzamer kunt uitvoeren.

Productiever ontwerpen met AEC collection

Dankzij uitgebreide toegang tot CAD- en GIS-gegevens krijg je meer kennis over de bestaande situatie. De geo-ruimtelijke analysemogelijkheden zorgen voor meer inzicht in de haalbaarheid en de effecten van projecten. De intelligente, op modellen gebaseerde technologie helpt je om productiever te ontwerpen en te documenteren. Tijdrovende ontwerptaken worden versneld door specifieke softwareoplossingen, waaronder Autodesk Revit Structure. Met behulp van de geïntegreerde visualisatiemogelijkheden, zoals Autodesk 3ds Max Design, zet je civiele gegevens eenvoudig om in realistische en aansprekende presentaties. Zo kun je het verhaal achter je ontwerpen beter verkopen en méér opdrachten binnenhalen. D