Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 209 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Inruilactie

Autodesk Nieuws

Inruilactie: tot 20% korting voor je kooplicentie

Als je nog werkt met Autodesk software waarvoor indertijd een kooplicentie is aangeschaft, dan wordt het tijd die nu in te ruilen voor een abonnement.

Tot 31 januari 2021 ontvang je 15% korting op een nieuw 1-jarig en zelfs 20% korting op een nieuw 3-jarig abonnement *


Hulp nodig bij het invullen van het oude serienummer, klik hier!

 

Speciale aanbieding

Met een abonnement op Autodesk software profiteer je van meer zicht op hoe vaak en hoe lang je Autodesk gebruikt en met anderen samenwerkt, continue verbetering dankzij doorlopende investering in software, support, beveiliging en samenwerking, en een abonnement afgestemd op jouw behoefte.

Deze actie is bijzonder interessant! Ruil bijvoorbeeld je AutoCAD LT koop-licentie in tegen een volledige versie van Revit of zelfs de AEC collectie.

* Neem voor de voorwaarden contact op met CADexpress. We nemen de verschillende opties en prijzen door om het beste uit de Autodesk software te halen.

Check eerst of jouw licentienummer in aanmerking komt voor deze inruilactie (hiermee helpen we je graag). Klik op de knop hieronder en voer je gegevens in op de website van Autodesk. Daar worden deze gecontroleerd en zie je of je profiteert van 20% inruilkorting. Bestel het abonnement vervolgens op deze website.

Deze Autodesk inruilactie eindigt op 31 januari 2021.

 
Hulp nodig bij het invullen van het oude serienummer, klik hier!

 

Check Licentie Neem contact op +31 (0)88 3977 377

 

Autodesk Nieuws