Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 209 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Inventor LT Suite 2021

Excl. BTW: € 610,00 Incl. BTW: € 738,10

Snel overzicht

Levertijd: Snelle levering


Inventor LT Suite 2020


De prijs van dit abonnement is alleen geldig voor nieuwe(*) abonnementen (*) Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen. De Inventor LT Suite 2020 bevat: Inventor LT 2020 + AutoCAD LT 2020


Introduceer op een kosteneffectieve manier 3D mechanich tekenen in je 2D workflows met de AutoCAD Inventor LT Suite. De Suite bied je AutoCAD LT 2020 en AutoCAD Inventor LT 2020 software gebundeld voor een goede prijs!


Inruilactie tot 25% korting

20% korting op een 1 jarig of 25% korting op een 3 jarig abonnement bij inruil van je kooplicentie!
Het invullen van het kooplicentie-serienummer is verplicht.
Actie loopt tot en met 23 oktober 2020.

Je kunt het serienummer van de kooplicentie controleren bij Autodesk: klik hier!
Wil je meer informatie over deze actie, klik hier!


* Verplichte velden

Excl. BTW: € 610,00 Incl. BTW: € 738,10

Inventor LT Suite 2021 Zoom

Productbeschrijving

  Details

  Inventor LT Suite 2021

  De software helpt je om accurate digitale prototypes te creëren waarmee producten sneller en tegen lagere kosten op de markt kunnen worden gebracht. AutoCAD Inventor LT 2021 software geeft een nieuwe betekenis aan het principe “gebruikersgemak” met een revolutionaire methode voor 3D part-modelleren. Introduceer op een kosteneffectieve manier 3D mechanich tekenen in je 2D workflows met de AutoCAD Inventor LT Suite. De Suite biedt je AutoCAD LT 2021 en AutoCAD Inventor LT 2021 software gebundeld. Met een Inventor LT Suite abonnement heb je altijd de mogelijkheid om de laatste 4 versies te gebruiken van AutoCAD LT en Inventor LT. Als je een abonnement afsluit wordt de software gekoppeld aan je Autodesk Account en staan de eerdere versies voor je klaar.

  AutoCAD Inventor LT Suite 2021

  Inventor LT past het principe van directe manipulatie toe om het mechanische designproces fundamenteel te verbeteren en biedt je een superieure manier om in 3D te ontwerpen. Doorbraken in zowel assemblage ontwerp als part-modelleringstechnieken luiden een nieuw tijdperk in van leer- en gebruiksvriendelijkere 3D ontwerptools. De nieuwe directe manipulatie van onderdeelmodellen staat garant voor een ononderbroken workflow die niet alleen het ontwerpproces versnelt maar ook ruimte creëert voor grotere creativiteit. Met directe manipulatie kan alle input die nodig is voor een opdracht precies op dat punt bewerkt worden, waar de gebruikers rechtstreeks de geometrie wijzigen. Dynamische input in de schets omgeving helpt ook om vrijer en directer te schetsen, zonder dat het creatieve proces wordt verstoord.

  Dynamic Input in the Sketch Environment

  Inventor LT 2021 biedt je dynamische input mogelijkheden voor de meest gebruikte schets commando’s. Dynamische input mogelijkheden in de schets omgeving helpen ontwerpers om directer en met meer vrijheid te kunnen schetsen zonder onderbrekingen in hun creatieve proces.

  Direct Manipulation Part Modeling

  Inventor LT 2021 maakt gebruik van het principe van “directe manipulatie” om fundamentele verbeteringen in je mechanische tekenwerk te kunnen realiseren. Het direct manipuleren van je mechanische ontwerpen stelt je in staat om je dagelijkse tekenwerk sneller en met meer creativiteit gedaan te krijgen.

  Technology Preview Inventor Fusion

  De nieuwe Digital Prototyping technologie die de manier waarop mensen omgaan met 3D CAD aan het veranderen is.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomstVerenigde Staten
  MerkAutodesk
CMS tab