Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Laubwerk Zoom

Laubwerk

Artikelnummer: Laubwerk

25% CyberDays korting op het Laubwerk Pro 2022 jaar abonnement


Met Laubwerk kunnen (landschaps- en tuin-) architecten en CG-artiesten authentieke planten plaatsen in hun CG-project. Laubwerk is makkelijk in gebruik: sleep de gewenste plant, struik, of boom in je project en pas met tools de vorm, leeftijd, het seizoen en het detailniveau aan.


Laubwerk is compatibel met Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, MAXON Cinema 4D, Trimble SketchUp en Python.

Excl. BTW: € 149,00 Incl. BTW: € 180,29

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 149,00 Incl. BTW: € 180,29
Productbeschrijving

  Details

  Functies Laubwerk:

  Kwalitatieve 3D bomen:
  In de Laubwerk Plants Kits vind je kwalitatieve 3D boommodellen in verschillende kleuren en met lichtdoorlating. Hierdoor kunnen de bomen buigen en zonlicht vangen. De boomstam en takken kunnen ook worden onderverdeeld voor detail en verplaatsing. Hierdoor heb je prachtig uitziende 3D bomen in je model.

  Ruime keuze:
  Laubwerk heeft 14 verschillende kits beschikbaar met diverse soorten bomen, planten, en struiken. Elk van deze kits bevat 10 soorten en elke soort is beschikbaar in 3 varianten, 3 leeftijden, en 4 seizoen varianten. Zo heb je een ruime keuzen aan planten, bomen, en struiken om te gebruiken.

  Detailcontrole:
  Met Laubwerk kun je makkelijk schakelen tussen modellen met hoge details of lichtgewicht modellen. Zo kun je takken verwijderen op dikte en de hoeveelheid geometrie contoleren. Dit alles terwijl de juiste vorm en dichtheid behouden blijven.

  Snel werken en hoogwaardig renderen:
  Laubwerk gebruikt proxy-modellen waardoor het geheugengebruik tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor werkt u snel in de viewport terwijl de uiteindelijke renderingen zijn voorzien van hoogwaardige 3D-modellen.

  Stempel van plantexperts:
  Om te garanderen dat de 3D plantmodellen van Laubwerk hoogwaardig zijn en de werkelijkheid zo goed mogelijk benaderen, werkt de ontwikkelaar samen met experts uit de plantkunde en computer graphics. Zo blijven ze innoveren en de kwaliteit van de plantenmodellen verbeteren.

  Systeemvereisten Laubwerk:

  Besturingssysteem: Windows 7, 8.1 en 10, macOS 10.12 of hoger
  CPU: i7 4-Core Processor
  RAM: 8 GB RAM
  Graphics: 100% OpenGL Videokaart 2+ GB*. Aanbevolen: kaarten met een nVidia Quadro of GTX /RTX chip. Deze kaarten ondersteunen OpenGL zeer goed en hebben kwalitatief goede drivers.

  Compatibel met: Laubwerk is compatibel met SketchUp Pro 2017 of hoger en werkt alleen in combinatie met de render Extension V-Ray for SketchUp of Thea for SketchUp. Daarnaast werkt het ook met 3ds Max (2013 of hoger) i.c.m. V-Ray for 3ds Max, Cinema 4D en Houdini.

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkDesign8
CMS tab