Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Laubwerk Zoom

Laubwerk

Artikelnummer: Laubwerk

Laubwerk


Authentieke 3D planten voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten!


Laubwerk is een gemakkelijk te gebruiken uitbreiding voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten die op zoek zijn naar natuurgetrouwe 3D planten. Laubwerk gebruiken is heel eenvoudig: sleep de gewenste plant, struik of boom in de scene en pas vervolgens de parameters vorm, leeftijd, seizoen en detailniveau aan!


Laubwerk is compatibel met SketchUp Pro 2017 of hoger en werkt alleen in combinatie met de render Extension V-Ray for SketchUp of Thea for SketchUp. Daarnaast werkt het ook met 3ds Max (2013 of hoger) i.c.m. V-Ray for 3ds Max, Cinema 4D en Houdini.

Excl. BTW: € 149,00 Incl. BTW: € 180,29

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 149,00 Incl. BTW: € 180,29
Productbeschrijving

  Details

  Laubwerk

  Laubwerk Plants Kits

  Er zijn maar liefst 14 verschillende Laubwerk Plants Kits met elk 10 verschillende soorten planten, struiken of bomen. Elk 3D model heeft ook weer 36 variaties, zoals seizoen, vorm en leeftijd.

  Soorten variëren van loofbomen tot palmbomen en van struiken tot naaldbomen. Bekijk de inhoudsopgave hiernaast om te zien welke planten / bomen / struiken er in welke kit zitten!

Extra informatie

  Extra informatie

  mpnNee
  Extra infoNee
  StaatNieuw
  Land van herkomst
  MerkDesign8
CMS tab