Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk
Oranje Race Weken

Weekaanbiedingen:

Enscape | Spacemouse Wireless Kit 2 | Revit 2022 | AutoCAD (LT) Basis training

Ronkende motoren, gierende banden op de Dutch Grand Prix 2021 én waanzinnige acties met gillende fans bij CADexpress!

Wij zijn niet alleen trots op onze sporthelden, maar ook jij verdient een podium als deelnemer aan onze CADexpress race. Wat kun jij winnen?
De hoofdprijs is een Supervette HP Zbook Fury met RTX 3000 grafische kaart en 32GB geheugen t.v.w. bijna € 3.000!
Oranje Race WekenWat moet je doen? Elke week hebben wij waanzinnige aanbiedingen voor jou zoals geavanceerde hardware, beste (render) software en BIM/CAD-trainingen tegen de laagste prijzen! Bij aankoop spaar je punten, dit houden wij voor jou bij, je kunt ze ook terugvinden op je factuur.
De kanjer met de hoogste score wint dus een Spiksplinternieuwe HP Zbook Fury! Naast deze hoofdprijs zijn er uiteraard meer mooie prijzen, zie hieronder een overzicht van de prijzenkast.

Let the games begin!
Oranje Race Weken
Oranje Race WekenHP Zbook Fury met RTX 3000 grafische kaart en 32GB geheugen. De desktopprestaties van de ultieme ZBook zijn nu verpakt in een ongelooflijk slank ontwerp. Creëer, render, bewerk en simuleer met gemak. Visualiseer onderweg complexe datasets. Extreme kracht was nog nooit zo mobiel. Perfect voor zware CAD werkzaamheden.

Deze prijs t.w.v. € 3000 wordt aangeboden door HP.


Oranje Race Weken
Oranje Race WekenGeef uw loopbaan als architect, bouwkundig constructeur, BIM-projectleider, ontwerper of werktuigbouwkundige een solide basis. Wij leiden u op tot Autodesk gecertificeerde professional.
Basistraining naar keuze: Autocad, revit, inventor of navisworks.

Deze prijs wordt aangeboden door CADexpress.


Oranje Race Weken
Oranje Race WekenMet de draadloze SpaceMouse haal je een compacte en gebruiksvriendelijke 3D-muis in huis om het model te draaien, pannen of te zoomen terwijl je items selecteert, maakt en bewerkt met de CADmouse Draadloos

Deze prijs t.w.v. € 240 wordt aangeboden door 3Dconnexion.


Oranje Race Weken
Oranje Race WekenSpeciaal voor top engineers en professionele cad ontwerpers
De SpaceMouse Enterprise is gebaseerd op de prijswinnende 3D muizen SpaceMouse Pro en SpacePilot Pro, maar voor deze 3D muis is alles uit de kast gehaald om een nieuw vlaggenschip te creëren: de SpaceMouse Enterprise. Spacemouse Enterprise Kit bestaat uit: SpaceMouse Enterprise - CadMouse - CadMouse Pad - Twin-port USB hub

Deze prijs t.w.v. € 519 wordt aangeboden door 3Dconnexion.


Oranje Race Weken
Oranje Race WekenSketchUp Rendering Kickstarter Bundle welke bestaat uit: SketchUp Pro Subscription van 1 Jaar, V-Ray for SketchUp licentie van 1 Jaar, een halve dag Online SketchUp Kickstart training en een halve dag Online V-Ray for SketchUp Kickstart training.

Deze prijs t.w.v. € 1378 wordt aangeboden door Design8.


Oranje Race Weken
Oranje Race WekenApple AirPods met charging case (2e generatie) Tik dubbel om af te spelen, naar een volgend nummer te gaan of een gesprek te beantwoorden. Zeg “Hé, Siri” om bijvoorbeeld een nummer af te spelen, te bellen of een route­beschrijving op te vragen. Er zijn drie stuks Airpods te winnen!

Deze prijs t.w.v. € 179 wordt aangeboden door Tech Data.


Oranje Race Weken
Oranje Race WekenBeats Pill+ gaat overal met je mee en vult elke ruimte met een krachtig en toch helder geluid. Dankzij de slanke interface is de Beats Pill+ intuïtief in het gebruik. De interactieve functies brengen mensen bij elkaar voor een gezamenlijke muziekbeleving.

Deze prijs t.w.v. € 199,95 wordt aangeboden door Tech Data.* Actievoorwaarden • Korting geldt alleen op nieuwe producten/subscritions voor 1 nieuw jaar. Niet van toepassing op verlengingen of ter vervanging van verlengingen • Punten worden op de factuur vermeld en zijn alleen geldig bij bestellingen via www.cadexpress.nl • Voor traingen geldt dat deze op een later moment gevolgd mogen worden. Trainingen worden bij inschrijving/bestelling gefactureerd. • Neem contact op voor alle actievoorwaarden!