Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*

Klantenscore: 8,8 / 10 op basis van 167 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

De Autodesk-specialist om op te bouwen

AUTOCAD-SOFTWARE, -TRAININGEN EN HARDWARE

DE GROOTSTE IN DE BENELUX

CADexpress is al 15 jaar toonaangevend in 2D- en 3D-software-oplossingen en procesoptimalisatie. In de beginjaren lag bij de CAD-software nog de nadruk op 2D-ontwerpen (Autodesk AutoCAD), maar al snel deed ook 3D zijn intrede. Aanvankelijk bleef dat nog beperkt tot de werktuigbouw Autodesk Inventor, maar in de afgelopen jaren heeft virtueel ontwerpen in 3D ook in de bouwsector Autodesk Revit een hoge vlucht genomen. Zes jaar geleden is CADexpress daarop ingesprongen met de introductie van de 3B Werkmethodiek: een volledig Nederlandstalige applicatie die het werken met Autodesk Revit effectiever maakt.

 

Onmisbaar gereedschap voor CAD-ontwerpers

Met behulp van onze krachtige CAD-software voor bouw, werktuigbouw en civiele techniek Autodesk AutoCAD Civil 3D tilt u uw ontwerpen naar een nόg hoger niveau. Daarmee bieden de software-oplossingen van CADexpress het onmisbare gereedschap voor bouwkundigen, werktuigbouwkundigen, fabrieksontwerpers, civiele ingenieurs en GIS-professionals.

 

Grootste CAD-webwinkel in de Benelux

In de loop der jaren is CADexpress uitgegroeid tot de grootste CAD-webwinkel in de Benelux voor CAD-software en bijbehorende hardware.

In onze gecertificeerde trainingscentra in 's-Hertogenbosch, Rotterdam en Apeldoorn leren professionele ontwerpers snel en effectief werken met de branchespecifieke CAD-software voor bouw, werktuigbouw of civiele techniek.

Daarnaast ondersteunen onze dienstverlenende afdelingen het automatiseren van uw bedrijfsactiviteiten door middel van consultancy, helpdesk, data/projectmanagement en netwerkbeheer. Niet voor niets beschikt CADexpress over de status van Autodesk Gold Partner.

 

Missie

CADexpress streeft met haar CAD-software en hardware naar de volledige optimalisatie van uw bedrijfsprocessen in de bouwkunde, werktuigbouwkunde en civiele techniek. Onze ervaren en betrokken medewerkers staan voor u klaar om dit doel te realiseren. CADexpress ondersteunt en adviseert u om het maximale resultaat uit uw CAD-omgeving te halen, onder meer met behulp van CAD-trainingen. De software-oplossingen worden volledig afgestemd op uw eisen op het gebied van BIM (Building Information Management), Digital Prototyping en visualisaties. Hierdoor wordt de productiviteit van uw ontwerpproces aanzienlijk verhoogd.