Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.*
DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

       Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Goldpartner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Rhinoceros

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

CADexpress is verheugd u de officiële release van Rhinoceros versie 7 te mogen presenteren. De laatste grote release van dit 3D NURBS modelleerpakket bevat weer vele nieuwe features en verbeteringen!

 

 

 

 

Nieuwe features

SubD

SubD is een fantastische toevoeging voor ontwerpers die snel organische vormen willen verkennen. Het is een nieuw geometrie-type voor het creëren van bewerkbare, uiterst accurate vormen. In tegenstelling tot andere geometrie-types, combineert SubD de vormvrijheid met bewerkbare geometrie.

Rhinoceros 7

 

QuadRemesh

Creëer snel een quad mesh uit bestaande oppervlakken, solids, meshes of SubD’s. Ideaal voor rendering, animatie, CFD, FEA en reverse-engineering.

Rhinoceros 7

 

Presentatietools

Rhino 7 bevat verbeterde presentatietools, die voorzien in een gestroomlijnde workflow door een grote update aan de Rhino Render Engine. Hierdoor kan de dezelfde look die u in uw Raytraced kijkvenster krijgt zonder enige veranderingen gerenderd worden. Daarnaast is ondersteuning voor PBR materialen en een LayerBook commando toegevoegd.

Rhinoceros 7

 

Rhino 7 is verfijnd

Rhino 7 bevat honderden bug fixes, workflow verbeteringen zoals Named Selections, Mold Making tools, een Single-Line lettertype voor graveren en een verbeterde samenwerking met bestandsformaten van derden.

Rhinoceros 7

 

Weergave

Rhino's weergavesysteem is dusdanig verfijnd om gelijke tred te houden met de moderne grafische hardware. In Rhino 7 zullen sommige modellen aanzienlijk sneller worden weergegeven op zowel Windows als macOS. Daarnaast zijn ook verschillende verfijningen aangebracht in de Display Modes om ontwerpen nog meer in het oog te laten springen terwijl u werkt.

Rhinoceros 7

 

Documentatie

Modelleren is slechts een onderdeel van het ontwerpproces; u moet ook laten zien hoe het ontwerp geproduceerd dient te worden. Zo zijn veel onderdelen van de documentatie workflow verbeterd, terwijl er ook gefocust is op grafische illustratie-tools, zoals transparantie en gradiënt arceringen.

Rhinoceros 7

 

Grasshopper

Grasshopper lijkt de laatste tijd overal te zijn. Voor de ontwikkelaar moeilijk om bij te houden, want misschien heeft u ook het bekende canvas al in andere toepassingen gezien. In Rhino 7 zijn enkele nieuwe componenten toegevoegd, maar is het ook makkelijker gemaakt om uw programma's om te zetten in plugins.

Rhinoceros 7

 

Rhino.Inside.Revit

Rhino.Inside.Revit brengt de kracht van Rhino en Grasshopper naar de Autodesk Revit® omgeving. Het voorziet in een set van tools voor het overbruggen van de kloof tussen Rhino’s vormvrijheid en de BIM-wereld. Daarnaast integreert het Grasshoppers uitgebreide ecosysteem in de revit interface, waardoor nieuwe ontwerp-workflows en ontwerpmogelijkheden ontstaan.

Rhinoceros 7