Voor 15:00 uur besteld,

volgende werkdag geleverd.

DIRECT CONTACT? BEL 088 3977 377

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van 227 beoordelingen

    Grootste CAD webshop van Nederland en België                           Autodesk en HP Partner                         Autodesk gecertificeerde CAD-cursussen                         Deskundige Helpdesk

Rhinoceros

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

per pagina

Wat is Rhinoceros 3D?

Rhinoceros is 3d modelleersoftware voor ontwerpers en kustenaars. Met gebruik van Rhinoceros is het niet mogelijk om 3D-modellen te creeëren maar ook omdeze te renderen, animeren of puntenwolken te modelleren. Rhinoceros is mede populair doordat het makkelijk te exporteren en importeren is bij bekende softwarepakketten. Zo kunt u gebruik maken van de bestandstype Step, 3DS, SKP, STL en meer. Hiernaast is Rhino zeer scherp geprijst in vergelijking met andere 3D ontwerpprogramma’s.

 

Waarom Rhinoceros 3D kopen bij CADexpress?

CADexpress heeft al meer dan 20+ jaar ervaring en is expert in 3D ontwerp software. Door het grootte aanbod aan 3D software programma’s ziet u misschien de bomen door het bos niet meer. Wij helpen u graag verder om het juiste softwarepakket voor uw project te vinden. Wilt u meer informatie over Rhino of wenst u advies op maat te verkrijgen door een van onze experts? Neem dan contact op met onze deskundige helpdesk.